CEWE „Our world is beautiful – Gyönyörű világunk” fotópályázat

0

A CEWE idén is útjára indította „Our world is beautiful – Gyönyörű világunk” című nemzetközi fotópályázatát, amely 110.000 eurós összedíjazású.
cewe_owib_2016
A főnyeremény a CEWE Photo Award díj, valamint egy, a nyertes által választott utazás, és egy fotós felszerelés egyenként 5000 euró értékben, továbbá 1500 euró összértékű CEWE-fotótermék. A további kategóriák győztesei szintén egyenként 1500 euró értékű CEWE-fotóterméket és 3500 euró értékű fotós felszerelést kapnak ajándékba. A 7-20. helyezetteket 1000 euró értékű fotós felszereléssel, és egyenként 1000 euró értékű CEWE-fotótermékekre szóló utalvánnyal, míg a 21-1000. díjak nyerteseit a helyezésének megfelelő értékű CEWE-fotótermékekre szóló utalvánnyal díjazzák.

A fotókat 2017. június 30-ig lehet feltölteni „Sport”, „Emberek”, „Tájak”, „Épületek”, „Közlekedés és infrastruktúra”, valamint „Természet” kategóriákban.
Pályázni kizárólag online úton, a pályázat holnapjain keresztül lehet.

További részletek a sajtóközleményben, valamint a hírünk alatt linkelt pályázati oldalon olvashatók.

Sajtóközlemény:

CEWE „Our world is beautiful” – Ismét meghirdették Európa egyik legnagyobb fotópályázatát


Európa vezető képkidolgozással és a fotókönyvkészítéssel foglalkozó cége, a Magyarországon is érdekelt CEWE csoport újból megnyitotta az „Our world is beautiful – Gyönyörű világunk” nemzetközi fotópályázatát. A nevezés most is rendkívül egyszerű, online feltöltéssel működik, és több mint 33 millió forint értékben díjazzák az első ezer legjobb képet.

Hat – építészet, tájak, emberek, közlekedés és infrastruktúra, természet, valamint sport – kategóriában tölthetik fel fényképeiket a nevezők a CEWE „Our world is beautiful – Gyönyörű világunk” nemzetközi fotópályázat online felületére egészen 2017. június 30-ig. A neves szakemberekből, újságírókból és fényképészekből álló zsűri a felvételek kompozíciója és minőségi paraméterei mellett a pályázat témájával összefüggő képi gondolatot vizsgálják majd az ítélet meghozatala során. A megmérettetés mottója szerint Földünk bőségesen kínál lenyűgöző témákat a fényképezéshez, s minden egyes nap izgalmas pillanatokat tartogat, így a nevezők feladata az, hogy saját szemszögükből mutassák meg a világ szépségét.

A pályázat díjazása összesen 110 ezer euró, azaz meghaladja a 33 millió forintot. A CEWE Photo Awards díjat elnyerő legjobb egy nagy értékű fotós utazást, valamint ugyanúgy, mint a kategóriagyőztesek több mint 1 millió forint értékű fotós felszerelést és mintegy 450 ezer forintos CEWE vásárlási utalványt nyer. Összességében azonban az első ezer fényképet díjazzák, sőt, havi győztesek is vannak, amelyek között máris van egy magyar pályázó: az októberi mezőnyben Pálinkás István „Szatír” című, egy fürdőző karvalyról készült fotóját a természet kategóriában emelték ki.

A legutóbbi, 2015-ben zárult alkalommal összesen több mint 12 ezer nevező 94 ezer fotója érkezett be a nemzetközi megmérettetésre, amelyből kiemelkedően sok, a képek majd egyharmada magyar pályázat, sőt, a sportkategória legjobb alkotása is hazai volt. A szervezők ezúttal még nagyobb érdeklődésre számítanak az immár negyedszer életre hívott, dinamikusan fejlődő pályázat iránt.