Újabb Quantum Dot monitor érkezik a Samsungtól

0

A Samsung a január 5-én, Las Vegasban megnyíló ötvenedik CES (Consumer Electronic Show) szakmai kiállításon mutatja majd be legújabb termékeit, amelyek között egy friss Quantum Dot technológiás monitor is megtalálható lesz.

A Samsung CH711 kétféle méretben, 27 és 31,5″ képátlóval kerül majd piacra, WQHD felbontása 2560×1440 pixeles képeket kínál. A Quantum Dot technológiának köszönhetően nem kevesebb, mint 125%-os sRGB színtér lefedés érhető el.

A monitor további érdekessége, hogy panelje 1,8 méter sugár mentén hajlított. Az igényes elhelyezhetőség érdekében az összes kábel a monitor talpába fut össze, így csúnya vezetékek nem rontják majd el a designt.

A CH711 mellett újdonság lesz még a 28 és 31,5″-os méretekben készülő UH750, amely UltraHD felbontást, Quantum Dot technológiát és 1 ms válaszidőt kínál, így a játékosok számára is ideális választás lehet, illetve a 23,8 és 27″ méretben piacra kerülő SH850, amely WQHG felbontást és láncra fűzhető DisplayPort csatlakozókat kínál, külsőben pedig úgy alakítják ki, hogy keskeny kávájának köszönhetően könnyedén lehessen egymás mellé több monitort is helyezni.