Canon firmware frissítések

0

Új, v1.1.3-as firmware készült a profi Canon EOS 1DX Mark II DSLR-hez, amely három apróbb hibát javít:

  • Kijavítja azt a hibát, ami miatt a felvételi mód ikonja nem jelenik meg megfelelően az egyéni felvételi módok használata közben (C1/C2/C3).
  • 1 000 000 ciklusról 9 999 000 ciklusra módosítja a megjelenített „Kioldási ciklusok” maximális számát. Ezt az értéket a „Fényképezőgép rendszeradatai” menüben lehet ellenőrizni.
  • Javult az USB-kábelen keresztül történő kommunikáció megbízhatósága, ha az objektívadatok rögzítési funkcióját az EOS Utility 3 szoftverben használják.

Szintén új, v1.02-es firmware érkezett az EOS 80D-hez, amely a norvég menünyelv hibajavításán túl javítja az USB-kábelen keresztül történő kommunikáció megbízhatóságát, ha az objektívadatok rögzítési funkcióját az EOS Utility 3 szoftverben használjuk.

A belépőszintű EOS 1300D v1.1-es firmware-e a következő újításokat hozza:

  • Hozzáadásra került egy, a képek Wi-Fi-kompatibilis nyomtatóhoz való csatlakoztatásával történő nyomtatását lehetővé tévő funkció.
  • Hozzáadásra került egy, a képek beépített vezeték nélküli LAN funkciókkal rendelkező fényképezőgépekre és azokról történő küldését lehetővé tévő funkció.

A frissítések letölthetők a Canon weboldaláról, ahol a frissítésekkel kapcsolatos további tudnivalók is elolvashatók.