Staféta – BWB kiállítás

0

2017. július 20-án nyílik meg a

Staféta – BWB
című fotókiállítás.

A Leica Boutique Budapest „Staféta” galéria vendégei Ladislav Vallach, Gejza Szabo és Tomas Thor fotográfusok. Street fotókból álló kollekciójuk legutóbb Komáromban aratott méltán sikert. Ez a rendezvény a „Staféta” névre keresztelt kiállítás láncolat első eseménye, amelyet a július 19-ig látható „Beszélő képek” kiállítás alkotója, Makovinyi Zoltán nyit majd meg.

Helyszín: Leica Budapest – Leitz Hungária
Budapest, VII. kerület, Damjanich utca 11-15.

A galéria rendezvényének mostantól kezdve állandó neve “Staféta” lesz. Staféta, mert a fotográfusok, fotóművészek, fényfestők, azaz a kiállítók egymásnak adják a kilincset majd. Ráadásul a mindenkori búcsúzó-leszedő fotós vállalja a következő megnyitó megtartását, ahol felvezeti az őt követő kiállítót.

A szervezők reményei szerint ez a staféta hosszan tartó és eredményes lesz, sok szép emlékkel a magas színvonalú kiállításokról.
A sorban, mint búcsúzó-leszedő fotográfus Makovinyi Zoltán lesz az első, aki átadja a stafétát a következő kiállítás képeinek készítőinek, Ladislav Vallach, Gejza Szabo, és Tomas Thor fotósoknak, akik BWB (Budapest-Wien-Bratislava) közös kiállításuk anyagát mutatják be.