60-80 Mpixeles mintafotók a Light L16-tól

0

A múlt héten foglalkozott Zsolt a Light L16 nevű 16 kamerás okostelefonjával, amely háromféle gyújtótávolságú kamera modulokat használ és egyszerre készít több felvételt, majd ezeket egyesítve hoz létre nagy felbontású fotót.

A Light nemrégiben közzétett weboldalán három teljes felbontású fotót, amelyek bizonyítják a technológia létjogosultságát: valóban elképesztő részletgazdagságú fotókat kaphatunk ezzel a módszerrel és a mélységélességgel való játék is egészen ügyes.

Azért persze a szemfülesebbek észrevehetnek érdekes anomáliákat a képeken, mint a hajós képnél a növényzet, vagy éppen a festés egy részlete:

Azonban ez az óriási felbontás miatt gyakorlatilag csak 1:1 nézetben fedezhető fel, még egy 60×40 cm-es nyomaton is alig lesznek láthatók a képfeldolgozás problémái.

Íme a három gyári mintafotó, amelyeket a Light saját alkalmazásában szerkesztettek. Teljes felbontáshoz kattints a képre!


A Light a rendszer működését bemutató oldalait is frissítette, akit érdekel a technológia, mindenképpen nézze meg, tanulságos lesz!
http://support.light.co/l16-photography

További képek, nem teljes felbontásban elérhetők a gyártó weboldalán:
http://www.light.co/gallery