DJI Osmo Mobile 2

0

Gyakorlatilag kijelenthetjük, hogy a DJI Osmo Mobile-nak befellegzett, hiszen itt az Osmo 2, ami minden téren felülmúlja azt, ráadásul ára is azt indokolja, hogy inkább ezt a modellt válasszuk.

A DJI Osmo Mobile 2-ben az előző modellel szemben azért akad visszalépésnek tűnő változás is, ilyen a fixen beépített lítium-ion akkumulátor, amelyet a felhasználó nem cserélhet. A gyártó szerint azonban az új akku 15 órányi működéshez biztosít elegendő szuflát, így egy teljes napos móka során sem kell menet közben újratöltenünk az akkut, vagyis nincs szükség akku cserére. A készülék akkumulátora micro USB aljzaton keresztül tölthető használat közben is, de arra is van mód, hogy ezen a csatlakozón keresztül az Osmo Mobile 2-t powerbankként használhassuk, azaz tölthessük vele az okostelefonunkat.


Kitolták a stabilizálási tartományt is, így a körbeforgás 160 fokban, a döntés ±155 fokban, az elfordulás ±170 fokban korrigálható. A markolat aljára állványmenetet építettek, így különböző kiegészítőkkel szinte bárhová rögzíthetjük a gimbalt.

A kiszolgáló alkalmazás új funkciója a stabilizált hyper-lapse, illetve immár (digitális) zoomolási lehetőségünk is van.

Talán az egyik legfontosabb módosítás az árat érte, amely jóval alacsonyabb lett, mint elődjének.
A DJI Osmo Mobile 2 ára 130 amerikai dollár lesz (az első verzió 300 dollárért kapható).

A termék februártól lesz elérhető.