CEWE Photo Award 2019

0

A CEWE idén is megrendezi nemzetközi fotópályázatát, amelyre 2019. május 31-ig tölthetjük fel a nevezéseinket.

A pályaműveket a Tájak, Emberek, Természet, Épület és infrastruktúra, Sport, Ételek, Humor, Hobbi és szabadidő, Állatok, valamint az Utazás és kultúra kategóriákban várják.

A fődíj egy 15.000 euró értékű utazás, egy 7.500 euró értékű fotós felszerelés, valamint egy CEWE fényképes termékekre beváltható 2.500 euro értékű utalvány.
A 2-30. helyezettek 2.500 euró értékű fotós felszerelést és 1.000 euró értékű, CEWE fényképes termékekre beváltható utalványt nyernek.
Ezeken felül további kilenc kategóriagyőztes egyenként 5.000 euró értékű fotósfelszerelést és 2.500 euró értékű CEWE-fotóterméket kap ajándékba.

A CEWE minden egyes feltöltött fotó után 10 eurócentet adományoz a nemzetközi SOS Gyermekfalvaknak.

Sajtóközlemény:

A korábbinál is több lehetőség a CEWE Photo Award 2019-en

A 75 millió forint összdíjazású nemzetközi fotópályázat során most is a világ gyönyörű pillanatait keresik

CEWE Photo Award 2019 néven hirdette meg újból Európa legnagyobb fotószolgáltatója nyílt fotópályázatát, amelynek során továbbra is a „gyönyörű világunk” mottó jegyében keresik a képeket. A megmérettetés nemcsak nevében, hanem tartalmában is megújult, hiszen már összesen 10 kategóriában várják a nevezőket a világ minden tájáról, ráadásul valamennyi beküldött fotó után 10 eurócentet adományoznak a Nemzetközi SOS Gyermekfalvak részére.

Aki „nyitott lencsével” jár a világban, az a tájpanorámáktól kezdve a portrékon át egészen az környezete apróságait feltáró makrófelvételekig mindenben képes felfedezni és megmutatni az élet szépségét. A CEWE nemzetközi fotópályázata – mely a gyönyörű világ témáját helyezi középpontba – legutolsó alkalommal már a legnagyobb fotóversenyek közé lépett elő, hiszen 183 ezer alkotást neveztek a több mint 90 országból regisztrált résztvevők. A most CEWE Photo Award néven induló, és egészen 2019. május 31-ig tartó pályázat még nagyobb teret ad a fényképezés szerelmeseinek, hiszen a résztvevők már tíz kategóriában küldhetik be fotóikat. A korábbi Tájak, Emberek, Természet, Épület és infrastruktúra, illetve Sport témákon kívül már az Ételek, Humor, Hobbi és szabadidő, Állatok, valamint az Utazás és kultúra kategória is nyitva áll a nevezők előtt. A kiemelkedő képek alkotóit pedig mintegy 75 millió forint összértékben díjazzák, sőt, a versenyzők lehetőséget kapnak arra, hogy fotóik más nemzetközi kiállításon is szerepeljenek.

Nagyon büszkék vagyunk az előző pályázatok eredményeire, hiszen az elmúlt alkalmakkal mindig köszönthettünk magyar alkotót a kategóriagyőztesek között, a hazai pályázók pedig az egyik legaktívabb nemzetté emeltek minket a verseny során. Most is bízom abban, hogy kiemelkedő eredményeket tudunk elérni a megmérettetésen. Szerencsére a fotósoknak még rengeteg idő áll a rendelkezésére ahhoz, hogy megtalálják és lencsevégre kapják a tökéletes témát, bár havonta is jutalmazzuk a legjobb képeket, így nem érdemes halogatni azok feltöltését” – emelte ki Zoboki Zoltán, a CEWE Magyarország ügyvezető igazgatója.

A CEWE Photo Award 2019 fotópályázaton való részvétellel ráadásul egy jó ügyet is támogatunk: minden beküldött fotó után 10 eurócent adományt kap a szegény és hátrányos helyzetű gyermekek megsegítését végző Nemzetközi SOS Gyermekfalvak.

A kampány fantasztikus! A világunk gyönyörű, és a CEWE adományainak köszönhetően még több gyermek tapasztalhatja meg ezt a szépséget” – vállalta nagy örömmel az együttműködést a szervezet elnöke, Dr. Wilfried Vyslozil.