CEWE fotókönyv pályázat 2018/2019

0

A CEWE a tavalyihoz hasonlóan idén is meghirdette fotókönyv pályázatát, ahol minden nevezés után 3000 Ft értékű kupont is kapunk.
A fotókönyveket négy kategóriában várják: Utazás, Család, Esküvő és Egyéb.

Nevezési határidő: 2019.04.15.


Sajtóközlemény:


Inspiráljunk másokat – és nyerjünk!

Újraindult a CEWE FOTÓKÖNYV pályázat

Harmadik alkalommal hirdetik meg a CEWE FOTÓKÖNYV pályázatot, amelynek során ezúttal még több, összesen mintegy 2 millió forint értékű nyereménnyel díjazzák a legszebb alkotásokat. Sőt, most minden bátor pályázót megjutalmaznak egy 3000 forintos CEWE-kuponnal is! Ez a megmérettetés azonban nem csak a győzelem miatt fontos, hanem azért is, hogy valamennyi induló bemutathassa kreativitását, fotós tehetségét és azt, hogy miként látja a világot, ezzel inspirálva másokat is az élményeik megélésére és a jobbnál-jobb fotókönyvek készítésére.

Valóságos kreatív ötletgyűjteményként tekinthetünk a nem is olyan rég lezárult, második CEWE FOTÓKÖNYV pályázat díjazott alkotásaira, hiszen a nagyszerű fényképek felhasználása mellett kiváló kivitelezés és érdekes megoldások jellemzik őket. Ez is ösztönözte a vállalatot arra, hogy minél hamarabb újra próba elé állítsa a fotókönyvkészítőket, ezzel folytatva az inspirációs láncot, amely túlmutat a puszta kivitelezésen. Hiszen egy szép fotókönyvben nem csak a megvalósítás szellemességét csodáljuk, hanem magát a választott témát is, az átélt élményeket csakúgy, mint a megörökítés és szerkesztés mikéntjét.

A most újraindított CEWE FOTÓKÖNYV pályázaton négy – Utazás, Család, Esküvő és Egyéb – kategóriában várják a résztvevőket, akik egészen 2019. április 15-ig küldhetnek be személyenként akár öt anyagot is. Feltétel azonban, hogy az adott könyv a pályázás időpontja előtti hat héten belül kerüljön megrendelésre.

A pályázási folyamat egyébként nagyon egyszerű és teljes mértékben online felületen zajlik, ahol aztán csillagokkal meg is lehet jelölni a kedvenceket. Ez utóbbiak gyűjtése azért is fontos, mert a 10 legtöbb csillaggal ellátott fotókönyv közül fogják kiválasztani a közönségdíjas alkotást. Emellett a verseny végén az egyes kategóriák 10-10 legjobbját részesítik értékes nyereményben, az első helyezettek közül pedig egy különdíjast hirdetnek, aki egy 500 ezer forintos utazással is gazdagodik. De havonta is érdemes követni az eseményeket, ugyanis az egyes hónapok legkiválóbb könyveit is 20 ezer forintos CEWE-utalvánnyal jutalmazzák. Nyereményekben tehát nem lesz hiány, hiszen azok összértéke eléri a 2 millió forintot. Sőt, most minden bátor pályázót megjutalmaznak egy 3000 forintos CEWE-kuponnal is!

„Nincs más hátra, mint hogy nagyon kellemes élményeket és nagyszerű fotókönyvkészítést kívánjunk minden lelkes fotósnak, fotókönyvre fel!” – emelte ki Szekeres Eszter, a CEWE Magyarország márkamenedzsere.

52 díj, több mint 2 millió Ft értékben!
Kategóriánként 10 pályázatot díjazunk!
A kategóriák 1. helyezettének díja 100 000 Ft értékű műszaki áruház utalvány és 70 000 Ft értékű CEWE utalvány.
A 2. helyezettek nyereménye 70 000 Ft értékű, a harmadik helyezetteké 50 000 Ft értékű CEWE utalvány.
Az 4-10. helyezettek díja kategóriánként 30 000 Ft értékű CEWE utalvány.
MOST minden CEWE FOTÓKÖNYV nevezést 3 000 Ft értékű kuponnal hálálunk meg!*
* A kuponkódot a sikeres moderációról szóló levél automatikusan tartalmazza
KÜLÖNDÍJ
A négy kategóriagyőztes közül CEWE (Különdíjas) végső győztest is hirdetünk, akinek nyereménye egy 500 000 Ft értékű utazás lesz!
KÖZÖNSÉGDÍJ
A 10 legtöbb csillaggal értékelt könyv közül a zsűri választása alapján egy könyv szerzője egy hosszú hétvégét nyer!

A PÁLYÁZATRÓL
Éppen végzett egy CEWE FOTÓKÖNV összeállításával, és alig várja, hogy kézben tarthassa? Pályázatunk felületén már most megoszthatja mindenkivel nagyszerű alkotását! Családi emlékek, utazás, egy fotós kirándulás vagy a kedvenc háziállata a téma? Nevezzen és nyerjen!
A zsűri egyaránt értékeli majd a témaválasztást, a kreatív kialakítást, de a képek minőségét és a szoftverben rejlő lehetőségek kihasználását is.

EGYSZERŰ RÉSZVÉTEL
Van 6 hétnél nem régebbi CEWE FOTÓKÖNYV megrendelése?
Csak adja meg adatait a részvétel menüben, erősítse meg nevezését az emailben kapott linken keresztül és – egy moderációt követően- CEWE FOTÓKÖNYVE máris esélyes az értékes nyeremények egyikére!
A pályaműveket négy kategóriában várjuk:

  • UTAZÁS
  • CSALÁD
  • ESKÜVŐ
  • EGYÉB (pl. természet, hobbi, sport, művészet, gasztronómia, házi kedvencek)

INSPIRÁCIÓ / GALÉRIA
Merítsen ihletet pályázatunk Galériájából, hiszen ahány CEWE FOTÓKÖNYV, annyi emlék, téma és személyes varázslat tárul elénk oldalról oldalra!
Merüljön el a szebbnél szebb könyvekben, gyűjtsön ötleteket egy (újabb) CEWE FOTÓKÖNYV elkészítéséhez.
Hátterek, keretek, clip-artok – a CEWE szoftver számtalan lehetőséget kínál arra, hogy képeit a megfelelő környezetbe való helyezéssel még hangsúlyosabbá tegye.
Kedvenc könyveit jutalmazza csillaggal, hiszen bizonyára Önnek is jól esik, ha könyvét értékelik a látogatók!
A 10 legtöbb csillagot szerzett könyv esélyes pályázatunk Közönségdíjára is!

További részletek a pályázat weboldalán érhetők el:
https://www.cewe-community.com/hu/palyazat/