Új vízálló kompakt a Nikontól: Coolpix W150

0

A Nikon új víz-, por- és ütésálló kompakt fényképezőgépet dob piacra a Coolpix W sorozatban.

A legújabb W150 10 méteres vízmélységig kínál vízállóságot, a leejtés ellen pedig 1,8 méterig áll ellen.
Az egyszerűen kezelhető fényképezőgép kompatibilis a SnapBridge alkalmazással, így beépített Wi-Fi vezérlőjén és a SnapBridge appon keresztül könnyedén áttölthetők okostelefonra a készített képek, hogy azonnal megoszthassuk ismerőseinkkel a nyaralás élményeit. Fotóinkat különböző effektekkel dobhatjuk fel, mint a „kép a képben”, vagy a „mini bolygó” hatás.

Az új vízálló gépet többféle színben és mintázattal is megvásárolhatjuk.

A Nikon Coolpix W150 főbb jellemzői:

 • Képérzékelő: 13,2 Mpixel, 1/3,1″
 • Érzékenység: ISO125-1600
 • Objektív: 3x-os zoomátfogás, 30-90 mm ekv. gyújtótávolság, f/3,3-5,9 fényerő
 • beépített 2 Fé-es ND szűrő
 • átnézeti kereső nincs
 • 10 méterig vízálló, 1,8 méterről való leejtésnek ellenáll
 • LCD: 2,7″ 230e szubpixel
 • 1920×1080 pixeles videórögzítés
 • automatikus élességállítás, arcfelismerés
 • SD/SDHC/SDXC kártyahely
 • Li-ion akkumulátor (220kép kapacitás CIPA mérés szerint)
 • Hi-Speed micro USB2.0 és micro HDMI csatlakozás

A részletes specifikációt adatlapunk tartalmazza, melynek linkje hírünk alatt található.

Sajtóközlemény:

VÍZÁLLÓ ÉS KALANDRA KÉSZ: ITT AZ ÚJ COOLPIX W150!

Amszterdam, Hollandia, 2019. április 23.: A Nikon bemutatja a COOLPIX-család legújabb tagját, a kalandkedvelő COOLPIX W150 fényképezőgépet. Vízálló, ütésálló, fagyálló és porálló – ez a kompakt kaland-fényképezőgép bárhová elkíséri, és igazán könnyen kezelhető.
Legyen szó havas tájaktól vagy víz alatti jelenetekről, a COOLPIX W150 annyira könnyen használható, hogy bárki kiváló fotókat és videókat készíthet vele. A Víz alatti arckeretezés módban nagyszerű felvételek készíthetők a medencében vagy akár búvárkodás közben is (10 méteres mélységig). Ráadásul a fényképezőgép ütésálló – akár 1,8 méteres esést is kibír – így bírja a családi nyaralások és a bulik megpróbáltatásait. A Nikon gyenge megvilágításban is kiváló CMOS-érzékelőjével és a precíziós NIKKOR 3-szoros optikai zoomobjektívvel gyönyörűen éles képek készülhetnek. A külön videó gombbal egyszerűen átválhat egyenesen a Full HD-videók és a sztereó hangsáv rögzítésére.

A szórakoztató funkciók között megtalálható a fényképezőgépen könnyedén hozzáadható effektusok tárháza, valamint a gyerekeknek készült opcionális interaktív Változatok menü. A bekapcsolása után a felhasználók hangüzeneteket csatolhatnak a fényképekhez, játékos üdvözlőképernyőket aktiválhatnak, animált diavetítéseket készíthetnek, és egyéb funkciókat használhatnak. A vízálló kiegészítők – például a Nikon feltűnő színű lebegő szíja – vigyáznak a fényképezőgépre. A SnapBridge segítségével egyszerűen megoszthatók a legjobb felvételek, és az okoseszközök távvezérlőként is használhatók.
Ahogyan Ines Bernardes, a Nikon Europe termékmenedzsere elmondta: „A COOLPIX W150 nagyszerű vízálló kompakt fényképezőgép. A gyerekek jól szórakozhatnak vele, és eközben a szülőknek nem kell aggódniuk – ráadásul egy sor élénk színben kapható. Ha hétvégi kirándulást tervezünk a barátokkal ez az a fényképezőgép, ami mindig készen áll.”

Főbb jellemzők:
Vízálló 10 m-ig | Ütésálló 1,8 m-ig | Fagyálló –10 °C-ig | Porálló.
A kompakt fényképezőgépek egyszerű használata egy olyan COOLPIX géptől, amelynek meg sem kottyan, ha leejtik, hidegben is nagyszerűen teljesít, ráadásul imádja a medencés bulikat.
Víz alatti arckeretezés mód. A fényképezőgép akár négy fotót is rögzít, amikor arcot észlel.
Látványos eredmények minden körülmények között. Gyenge megvilágításban is kiváló CMOS-érzékelő, precíziós NIKKOR 3-szoros optikai zoomobjektív és 6-szoros Dynamic Fine Zoom az extra nagyításhoz. (A Dynamic Fine Zoom nagyítási tényezőjének kiszámítása az optikai zoom legnagyobb látószögű helyzetét figyelembe véve történik.)
Gyönyörű videók. A fényképezőgép a Full HD (1080p / 30 kép/mp) felbontású videókat készít sztereó hanggal.
A kompakt fényképezőgépekre jellemző egyszerű használat. A gép automatikusan optimalizálja a beállításokat. A nagy méretű, tükröződésmentes LCD-képernyőn minden jól látható még a víz alatt is.
Szórakoztató Változatok menü. A felhasználók fényképezhetnek az egyszerű menürendszerrel is, de a Változatok menüt bekapcsolva interaktív funkciókhoz is hozzáférnek.

SnapBridge-kompatibilitás
A SnapBridge fényképezőgéppel történő használata előtt a kompatibilis okoseszközre telepíteni kell az iOS vagy Android rendszerre készült Nikon SnapBridge alkalmazást.