Megújult a PHOTOEXPO

0

Idén ismét megrendezésre kerül az év legfotósabb napja. A 2012. óta töretlenül fejlődő PHOTOEXPO ezúttal új helyszínen és megújult programokkal várja a fotózás szerelmeseit.

2019. október 20-án a Városliget szomszédságában található Dürer Rendezvényház ad otthont Magyarország legnagyobb fotós rendezvényének. Az új helyszín lehetővé teszi, hogy még nagyobb területen még több minőségi fotós programon vehessenek részt mindazok, akiket aktívan érdekel a fotózás. A kezdő fotósoktól az amatőrökön keresztül egészen a profi szakemberekig a PHOTOEXPO mindenkinek hasznos és élménydús napot kínál.

A programok világosan mutatják, hogy valóban ez lesz az év legfotósabb napja. Magyarország elsőszámú fotótechnikai kiállításán megtekinthetőek és kipróbálhatóak lesznek a legújabb fényképezőgépek, objektívek és fotós kiegészítők. A legfontosabb fotós márkák képviselői és a hazai fotótechnikai cégek már most azon dolgoznak, hogy ezen a napon a PHOTOEXPO-ra ellátogató fotósok kipróbálhassák és a lehető legjobban megismerhessék az újdonságaikat.

A kiállítás mellett egész nap elismert fotósok tartanak előadásokat és workshopokat a fotózás legkülönfélébb irányzatait érintve. Schram András, Kálló Péter, Kerekes István, Szipál Péter, Galamb Tibor és Paul Suha csak néhány név, azok közül, akik ezen a napon azon fognak dolgozni, hogy mindenki jobb fotósként térhessen haza a rendezvényről. De ott lesz a méltán népszerű youtuber, Horváth András is, aki a profi vloggerkedés technikai hátterébe ad betekintést. A PHOTOEXPO történelmében idén először még a Pixinfo.com szerkesztője, Birdie is az előadók sorát erősíti.

A PHOTOEXPO mindig is ismert volt arról, hogy az élmények mellett szép fotókkal lehet a nap végén hazatérni. Idén ezen a területen is erősödik a rendezvény. Az új Fotóműtermek Utcája rengeteg fotózási lehetőséget kínál majd, ahol Budapest legszínvonalasabb fotóstúdiói kreatív díszletekkel és gyönyörű modellekkel várják a fotózni vágyókat.

Annyi biztos, hogy ezt a napot nem érdemes kihagyni és érdemes már most feljegyezni a naptárba. 2019. október 20-án tehát újra PHOTOEXPO. A rendezvény naprakész információi elérhetőek a weboldalon. Az egész napra és az összes programra érvényes belépő elővételben mindössze 4500 forintért vásárolható meg online: itt.