Vanguard Tactical táskacsalád

0

Új fotóstáska sorozatot jelentett be a Vanguard a Tactical családban.
A háti fotóstáskák három méretben készülnek, mindegyikük oldalról is hozzáférhetővé teszi a fényképezőgépet, így nem szükséges levennünk a hátunkról a táskát ahhoz, hogy elővegyük a gépet, elég csak előre húzni.

A legkisebbnek számító, 11 liter belső űrtartalmú Vanguard Range T37M főként tükör nélküli, vagy kisebb méretű DSLR-ek fogadására készült, 3-4 kisebb, vagy 4-5 közepes méretű objektívvel. A táskába max. 9,7″ méretű tablet is elhelyezhető.

A közepes méretű Vanguard Range T45 belső űrtartalma 16 liter, ez már alkalmas tükörreflexes gépek 4-5 objektívvel együtt történő hordozására, akár 13″-os notebookkal együtt. A derékon való rögzítéshez kialakított párnázott pántot úgy alakították ki, hogy mindkét oldalon egy-egy cipzáras zsebbe is helyezhetünk tárgyakat, pl. mobiltelefont, vagy személyes iratokat.

A sorozat legnagyobbja a Vanguard Range T48, amely már profi tükörreflexes és akár 400mm f/2,8 objektívet is képes „elnyelni”, hátul pedig 16″-os notebooknak is hely van. A belső része kiszerelhető, így könnyebben alakítható át mindennapos hátizsákká, vagy akár részleges túra/fotós hátizsákká.

A Vanguard Tactical sorozat tagjai kék, bézs és fekete színben lesznek kaphatók 120, 150 és 170 euróért.