Galéria: Canon RF 85mm f/1,2 L USM (DS) (tesztfotók)

0

A Canon nagyon komolyan veszi az EOS R tükör nélküli rendszerét (most már), ami abból is látszik, hogy kifejezetten profiknak készült objektíveket is kínálnak a tükör nélküli full-frame fényképezőgépeikhez.
Az RF 85mm f/1,2 L USM még tavaly jelent meg, idén pedig követte az igazi ritkaságnak számító, apodizációs bevonattal készült DS (Defocus Smoothing) változat, amivel igazán egyedi képi világot érhetünk el.

Talán ismerős képek is lesznek köztük, ez nem véletlen, ugyanis a Sigma 85mm f/1,4 DG DN | Art-tal egyidőben járt nálunk, azaz ezen a bizonyos esküvőn két teszten lévő objektívvel is fotóztunk.
A Canon RF 85mm f/1,2 L USM és ennek DS változata azonban nem egyidőben volt nálunk, ezért ugyanakkor készült összehasonlító tesztképekkel nem szolgálhatunk.

Reméljük azonban, hogy így is nagyon hasznos képgalériát tudunk átadni, amelyből kiderül a Canon két profi portréobjektívjének remek minősége (nyugodtan lehet pixelpeeperkedni a nyitott blendés fotókon, elképesztő, amit ezek az objektívek tudnak)!

Részletes bemutató cikkünk várhatóan jövő héten lesz olvasható!

Addig is, íme a két objektív tesztfotó galériája (a képre kattintva a tesztfotó galéria új ablakban nyílik meg!):

Canon RF 85mm f/1,2 L USM tesztfotók

Canon RF 85mm f/1,2 L USM DS tesztfotók