Itt az új Adobe Photoshop Elements és Premiere 2021

0

Az Adobe bejelentette a Photoshop Elements fotó feldolgozó és Photoshop Premiere videó vágó és feldolgozó szoftvereinek soron következő verzióját, amelyeket nem meglepő módon a 2021-es számmal fémjeleztek.

Az Adobe Photoshop Elements 2021-be az Adobe Sensei AI mesterséges intelligencia által segített funkciók is kerültek, amely pl. alkalmas arra, hogy egy arc dőlését korrigálja, vagy perspektivikusan változtasson meg egy képet.
A szoftverbe öt új szerkesztési művelet is került, így összesen 83 lépésenként végrehajtható, vezetett képszerkesztés vehető igénybe. Az új eszközök között megtalálható a duotone hatást adó, a tájképek felturbózására szolgáló, a kép egyes objektumainak mozgatására és méretezésére szolgáló, a dupla expozíciót szimuláló, valamint az animált matricákkal ellátható videók készítését elősegítő modul.

Az Adobe Premiere Elements 2021-ben grafikus processzorral gyorsított effekteket adhatunk videóinkhoz, illetve itt is elérhető a dupla expozíciót szimuláló és az animális matricákat adó funkció.

Az Adobe Photoshop Elements 2021 és a Premiere Elements 2021 hamarosan elérhető, áruk 85 euró, dupla csomagban a kettő együtt 125 euróért vásárolható meg (nettó árak!).