Mielőtt bekattannál: #kattanjki fotópályázat!

0

Szűk egy hónap áll rendelkezésedre a #kattanjki fotópályázatra nevezéshez, de érdemes megtenned, mert nagy értékű díjak várják gazdáikat.
Az amatőr és profiknak is kiírt fotópályázatra portré-, gyerek-, családi, kismama, illetve újszülött fotókat várnak a szervezők.

Nevezési határidő: 2021. április 18. éjfél.

A nevezés a hobbi/amatőr versenyen díjmentes, a profik versenyében pedig 3000 Ft/kép (vagy 2000 Ft/kép, amennyiben tagja a #kattanjki Facebook csoportnak).

A profi verseny fődíja egy 100.000 Ft értékű Tripont vásárlási utalvány,
a profi kategória győzteseinek díjai (5 db) 20.000 Ft értékű Tripont vásárlási utalványok,
a hobbi verseny fődíja egy Artmami karkötő + AXXAPHOTO fotózás 98.000 Ft értékben,
míg a hobbi verseny különdíja egy 20.000 Ft Leroy Express és egy 5.500 Ft @dreamworldphotohu utalvány.

Sajtóközlemény:

Jó lenne egy kicsit kikattanni? Nevezz a #kattanjki Fotópályázatra!

Elindult a nevezés a #kattanjki Fotópályázatra, ahol a szervezők portéfotókat várnak. A résztvevők az elismerés mellett értékes díjakkal is gazdagodhatnak, összesen 323.500 Ft értékben.

Ezen a pályázaton a profik és a hobbifotósok külön kategóriában indulnak. A zsűrit pedig a fotós szakma olyan jeles képviselői alkotják, mint Schram András, Nagy Hajni és Fehér-Tarcsi Erzsébet.

Milyen fotókkal lehet nevezni?
Férfi vagy női portré-, gyerek-, családi, kismama, illetve újszülött fotókat várnak.

Milyen kategóriákban lehet indulni?
Hobbi (amatőr) és profi kategóriában mérettethetik meg magukat a pályázók.

Friss információért és inspirációért érdemes követni a pályázat Facebook oldalát (https://www.facebook.com/kattanjkifotopalyazat), részletes nevezési feltételek pedig a kezdeményezés honlapján találhatók (https://fotopalyazat.com/).

Meddig lehet képeket beküldeni?
A nevezési határidő 2021. április 18. éjfél.

Mi ez az egész #kattanjki?
A #kattanjki kezdeményezést a 2020-as karantén alatt fotós anyukák indították el. Úgy érezték, be vannak zárva a napokba, kicsit „bekattantak”, próbáltak túlélni, kapaszkodni a szép pillanatokba. Hisznek benne, hogy a fotózás terápia, és nemcsak a fotósoknak: kikapcsol, feltölt, inspirál, az alkotás örömét adja. Hiszik, hogy így lehet újra és újra “kikattanni”.

A #kattanjki az önzetlen tudásmegosztásról és inspirációról szól. Ez a pályázat pedig a #kattanjki kihívásokból nőtte ki magát, amelynek során különböző témákban várták a fotókat az Instagramon a #kattanjki hashtaggel ellátva, illetve a #kattanjki – inspiráció fotózáshoz Facebook csoportban. A pályázatot két alapító tag, Akszjonovics Aljona és Ihász Ingrid szervezi.