Nikon akció MILC-ekre és Z objektívekre

0

A Nikon új akciót hirdet, ezúttal a tükör nélküli (összes Z szériás) fényképezőgépeire, a hozzá való Z bajonettes objektívekre és a természetfotósok számára is hasznos Prostaff távcsövekre.
A kedvezmény mértéke termékenként akár 72.000 Ft is lehet.
Az akció 2021. május 14-től július 19-ig tart, a kedvezményes árak a Nikon webáruházában, valamint a hivatalos viszonteladóknál érhetők el.


Sajtóközlemény:

TÖBB FÉNY. TÖBB RÉSZLET. MÉG TÖBB ÉRTÉK –
A Nikon hatalmas azonnali kedvezményekkel indítja a nyarat

Minden fotográfia és fényképezőgépek iránt érdeklődő figyelmébe ajánljuk! A Nikon az idei nyarat is fantasztikus azonnali kedvezményekkel indítja. A megjelölt akciós termékek megvásárlásakor az azonnali kedvezmény összege elérheti termékenként akár a 72 000 Ft összeget is. A kedvezményhez a korábbiakhoz hasonlóan: nincs szükség regisztrációra. Nem szükséges vásárlási bizonylatot bemutatni. A kedvezmény a vásárláskor azonnal életbe lép.

Az akció 2021.05.14-től 2021.07.19-ig tart, és vásárlónként az akcióban szereplő legfeljebb két fényképezőgép, három objektív és három távcső megvásárlását fedi le. A kedvezmény csak az akcióban szereplő, a Nikon Magyarország által értékesített és az akcióban részt vevő viszonteladóktól megvásárolt termékekre vonatkozik. A kedvezmények utólag nem érvényesíthetők.

A kedvezmény kiterjed a Z 7, Z 7II és Z 6II, valamint a Z 5 Nikon teljes képméretű, tükör nélküli fényképezőgépekre, a Z 6II Essential Movie szettre, a DX-formátumú képérzékelővel rendelkező Z 50 modellre, valamint tizennégy NIKKOR Z objektívre. Ezúttal a PROSTAFF 3S sorozat távcsövei is részt vesznek az akcióban.

A kedvezményes termékek részletes listája, valamint az akció feltételei elérhetők ide kattintva: www.nikon.hu/promocio