Ösztöndíjpályázat a Szellemkép Szabadiskola ősszel induló fotográfus képzésére

0

Szeptember 15-éig lehet még benyújtani pályázatot ösztöndíjra a Szellemkép Szabadiskola fotógráfus képzéséhez, amelyen 50%-os vagy 25%-os tandíjkedezmény érhető el.

Sajtóközlemény:

Ösztöndíjpályázat a Szellemkép Szabadiskola fotográfus képzésére

Hamarosan zárul a Szellemkép Alapítvány által hirdetett ösztöndíjpályázat. Szeptember 15-ig van lehetőség a pályázat beadására, a sikeresen pályázók elnyerhetik az alapítvány 50 vagy 25%-os tandíj-támogatását a Szellemkép Szabadiskola 2021 őszén induló fotográfus képzésére. A tandíj-támogatást legfeljebb három személynek ítéli oda az alapítvány.
A pályázat feltétele egy 12-18 képből álló portfólió, továbbá szakmai önéletrajz és motivációs levél beküldése.
A képeket kidolgozott módon, de nézőkép méretben, max. 500 kb-os, jpg formátumú file-okban vagy pdf-ben kell megküldeni. (Fotómegosztó oldalak linkje nem elfogadott).
A pályázathoz csatolni kell egy rövid – A4-es oldalnyi – bemutatkozást, illetve pályakép leírást (a pályázó céljai, tervei, képzéssel kapcsolatos elvárásai) docx vagy pdf formátumban.
A pályázatban meg kell jelölni, hogy a pályázó melyik évfolyamra szeretne jelentkezni (kezdő I.évfolyam, vagy haladó II.évfolyam), a beadott munkák értékelése ehhez mérten történik.
A portfóliót úgy kell összeállítani, hogy az anyag alapján legyen jól felmérhető a pályázó szakmai felkészültsége, a műfaji preferenciája és reprezentálja a jelentkező fotográfiai érdeklődését. Egyaránt küldhető be fekete-fehér és színes anyag is, akár mindkettő.
A pályázaton nem vehet részt az, aki már a Szellemkép Szabadiskola tanulója.
A pályázat benyújtása egyben jelentkezést is jelent az iskolába. Az ösztöndíj másra át nem ruházható és vissza nem vonható.
A pályázókat a kiértékelés után az iskola levélben értesíti ki.
A pályázati anyagokat a szellemkep@gmail.com címre kell megküldeni (A levél tárgya: Szellemkép Alapítvány ösztöndíjpályázata 2021).

További információ:
szellemkep@gmail.com
+36-70/637-4953