Már ki se kell otthonról mozdulnod, hogy kiváló tájképeket készíts!

0

Az Nikon School UK már jó ideje tart online kurzusokat, amelyeken sokféle fotós témát járnak körbe.
A legújabb, Live Remote Shooting eseményük során a résztvevőknek lehetőségük lesz meghallgatni az oktató bemutatóját a tájképfotózás lényegéről, a szükséges objektívekről, technikákról, majd az oktató szemszögéből végignézhetik a gép elhelyezését, illetve a beállítások elvégzését.
Eddig még semmi extra, hiszen bármelyik online bemutató kínál hasonló lehetőségeket.

A pláne azonban most jön: a Zoom kapcsolaton keresztül csatlakozó résztvevők arra is lehetőséget kapnak, hogy saját igényüknek megfelelő objektívet rakassanak fel a gépre, majd távvezérlés segítségével beállítsák a fényképezőgép paramétereit és fotózzanak. Az így készült RAW fájlokat a Nikon School fogja elküldeni a fotót készítőknek két napon belül. Magyarul: ki se kell mozdulni otthonról és fotózhatunk egy yorkshire-i vízesést.

Mi ez, ha nem kényelem?

Ugyanakkor természetesen felvethet érdekes kérdéseket is, mint például azt, hogy mennyire számít ez egyedi fotónak? A válasz azért elég egyszerű: pont annyira, mint egy személyes workshop esetében.

A Nikon School Live Remote Shooting: West Burton Falls eseményét 2021. október 22-én tartja, helyi időnk szerint délután 2, 3 és 4 órakor. A részvételi díj 50 angol font és elviekben Magyarországról is elérhető a szolgáltatás. Jegyek már elővételben megvásárolhatók!