H&Y Revoring Swift: a világ első moduláris, mágneses szűrőrendszere

0

A H&Y bejelentette a Revoring Swift rendszert, ami a világ első mágneses moduláris szűrőrendszere fotósok és videósok számára.

Az innovatív szűrőtermékek fejlesztéséről ismert hongkongi cég videójából megtudhatjuk, hogy legújabb terméke mágneses „clip-on” kialakítású, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy másodpercek alatt rápattintsanak egy négyzet alakú szűrőtartót az objektívre. Ez a rápattinthatós rendszer lehetővé teszi a szűrők egyszerű és gyors cseréjét is, így a fotósok és videósok gyorsan felszerelhetik a megfelelőt anélkül, hogy komoly időt veszítenének el ezzel.

A Revoring Swift a szűrők cseréjét egy hátsó becsúsztatható kialakítással teszi lehetővé, amely szűrők széles skáláját fogadja, a 2020-ban piacra dobott Revoring szűrőbázisát használva.
A Revoring rendszer (amelyre Kickstarter kampányban közel 170.000 dollárt gyűjtöttek össze) lehetővé teszi, hogy a felhasználók egyetlen adaptert használjanak bármelyik objektívükre, amelyet gyorsan és egyszerűen felhelyezhetnek és abba szűrőket rakhatnak, sőt, akár több szűrőt egyidejűleg is használhatnak. A cég szerint az új mágneses moduláris rendszer segít a kreatív csapatoknak megbirkózni a kihívást jelentő felvételek gördülékeny elkészítésével, ami időt és így pénzt takaríthat meg.

A Revoring rendszer az újabb Black Mist szűrőkkel, körpolarizációs szűrőkkel, fix és változtatható áteresztő képességű ND szűrőkkel is rendelkezik. A H&Y tervei között szerepel kör alakú ultraibolya (UV) és csillagos ég szűrő készítése is (amely segít csökkenteni a fényszennyezés jelenlétét az éjszakai tájképeken, kiemelve ezzel a csillagokat), emellett pedig 100×100mm és 100x150mm méretű ND, átmenetes ND és csillagos ég szűrőkészletek piacra dobása is várható.

Az új H&Y Revoring Swift Ecosystem 2022. április 20-án jelenik meg a Kickstarteren. Addig is a H&Y létrehozott egy oldalt, amelyen „szuper korai” kedvezményt kínál.