Slow-motion fanoknak: 4k UltraHD 120 fps rögzítés a Sony ZV-1-gyel

0

A Sony új szolgáltatáscsomagot jelentett be az 1″ típusú szenzorral szerelt ZV-1 prémium kompakt fényképezőgépéhez, amely lehetővé teszi a 4k felvételek 120 kép/mp frissítésű, illetve a FullHD felvételek 240 kép/mp frissítésű rögzítését.
A szolgáltatáscsomag használatáról a gyártó egy külön ismertetőt készített, amely ITT érhető el.

Az ingyenesen elérhető bővítés ITT tölthető le.

Sajtóközlemény:

A Sony a ZV-E1 firmware frissítéssel támogatja az alkotókat, 4K 120p felbontású felvételt tesz lehetővé

A Sony megerősíti az alkotók támogatása iránti elkötelezettségét a Sony ZV-E1 vlogkamera várva várt firmware frissítésével, amely lehetővé teszi a 4K 120p videofelvételt. Az ingyenes frissítés célja, hogy még gazdagabb élményt nyújtson a tartalomkészítők számára, mivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy lenyűgöző lassított felvételeket rögzítsenek páratlan képminőséggel és pontossággal, új magasságokba emelve kreatív lehetőségeiket.

A kivételes videóteljesítményeiről és felhasználóbarát funkcióiról ismert ZV-E1 kamera számára a 4K 120p felvétel bevezetése jelentős mérföldkövet jelent a kreativitás határainak kiterjesztésében egy kis méretű és felhasználóbarát formavilágban. E fejlett funkció beépítésével a tartalomkészítőknek lehetőségük nyílik arra, hogy minden pillanatot filmes stílusban örökítsenek meg.

A Sony ZV-E1 kamera firmware frissítése a következőket tartalmazza:

  • 4K 120p felvétel
  • FHD 240p felvétel

Elérhető június 28-tól a Creators’ Cloud weboldalon.