Megújultak az onOne szoftverei

0

onOne PhotoTools

A képszerkesztő alkalmazásairól és pluginjeiről ismert onOne fejlesztőcég bejelentette FocalPoint, PhotoTume és PhotoTools szoftvereinek legfrissebb változatát, valamint egy új, kedvezőbb árú programcsomagot.

A háttérelmosást szimuláló FocalPoint 2.0 többek között egy új fókuszecsettel, jobb elmosó algoritmussal, több kijelölhető referenciaponttal és valós objektívek elmosási adataival gazdagodott.

A színbeállításért felelős PhotoTune már a 3. generációjánál tart, és automata korrekciós lehetőségeket, Lightroom és Aperture kompatibilitást és profibb kezelőpanelt kapott.

A 2.5-ös verziójánál járó PhotoTools egy fényképjavító effektcsomag, mely több mint 300 képhatást kínál. Újdonságai közt most új maszkoló ecseteket találunk.

A szoftverek egyenként 159,95 dollárért vásárolhatók meg, de a fejlesztő – a korábbi verziókhoz hasonlóan – egy összevont programcsomagot is kínál Plug-in Suite 5 néven. A csomag 399,95 dollárért kapható és a fenti három szoftver mellett tartalmazza a Genuine Fractals 6 Pro, képnagyító/interpolációs, a PhotoFrame 4.5 Pro keretező, valamint a Mask Pro 4.1 programokat is.