Kalahari bőr fotóstáskák a mindennapokra is

0

Nagy valószínűség szerint itthon egyelőre viszonylag ismeretlennek számítanak a Kalahari fotóstáskák, amelyek különlegessége nem csupán az, hogy egyetlen mozdulattal kivehető belőlük a fotós eszközök fogadására kialakított párnázott belső rész, hanem az is, hogy igényes, bőr külsővel rendelkeznek.

Szerkesztőségünkben két vállon hordható modell járt, a Kalahari Kaama L-26 és a Kalahari Makoba M-13.

Mindkét táska igazi bőrből készült, s míg a Makoba az egyszerűbb megoldást keresők kedvelt választása lehet, emellett részben bőr, részben tartós vászon anyaga miatt ára is kedvezőbb, addig a Kaama a küllemre többet adó fotósok és irodisták kedvelt terméke lehet, mindennapos használatra, illetve munkába járáshoz is kiváló, teljes egészében bőrből készül. Ez persze nem jelenti azt, hogy a Makoba nem használható mindennapokra, hiszen ebből is kiszedhető a fotós rekesz, azonban itt nincs elől egy plusz cipzáros rekesz, mint a Kaama esetében. Léteznek egyébként többféle méretben is ilyen típusú táskák, így érdemes kicsit szétnézni a forgalmazó kínálatában (link a cikkünk alján).

A kényelmes hordáshoz mindkét táska széles vállpántot kínál, a táskák felnyitása azonban különböző módon történik. A Kaama modellnél a méretes, teljes magasságú bőr előlapot két mágneses patent tartja, a beltartalomhoz az előlap teljes felhajtását követően férünk hozzá.

A Makoba ezzel szemben első ránézésre egy szíjjal rögzül, azonban ez csak dizájn elem. A fél magasságig tartó bőr előlapot egy benyomásra oldható hagyományos táskakapocs segítségével oldhatjuk.

Mindkét táskánál fém hurok tartja a vállpántot, a Makobánál oldható karabinerrel rögzítették, míg a Kaamlánál varrással.
Hátuljukon egy külön cipzáras zseb található iratainknak.

A gyönyörű, igényes fotós válltáskák közül a teljesen bőr Kalahari Kaama L-22 bruttó 79.990 Ft-ért, a nagyobb, cikkünkben szereplő L-26 bruttó 96.990 Ft-ért, a részben bőr, részben vászon Kalahari Makoba M-11 bruttó 44.990 Ft-ért, míg ebből a szériából a cikkünkben szereplő méretesebb M-13 bruttó 58.990 Ft-ért vásárolható meg.

A Kaama fotós táskákat az AdvesPhoto-tól kaptuk kipróbálásra.

Ha a bemutatóink segítettek a termék kiválasztásában, akkor a vásárlásnál tegyen erről említést a kereskedőnél is! Ezzel támogathatja a Pixinfo.com működését. Köszönjük!