Sirui VTJ-1.8 Video-Jib utazó krán

0

A Sirui kínálatában kis tömegű, szénszálas kompozit csőből és alumínium ötvözet házból készült hordozható videó krán is elérhető, amellyel profi videófelvételek is készíthetők az átlagos emberi szemmagasság felett.

A 10 rétegű szénszálas kompozit csövek kellően erősek ahhoz, hogy akár egy 4,5 kg tömegű kamerát is megtartsanak, mindeközben a teljes krán tömege csupán 2,7 kg, így könnyedén szállítható.


A 360 fokban körbeforgatható, állványra szerelhető karos tartó 45°-ban teszi lehetővé a kamera le- és felemelését, a kar hossza 67 cm és 123 cm között állítható. A legnagyobb karral 45 fokos szögben emelve a kamera több, mint 2 méter magasra kerülhet, miközben a felvétel iránya nem változik. Egészen pontosan 86 cm-rel kerülhet magasabbra, mint az állvány magassága, illetve 86 cm-rel mélyebbre is, vagyis 1,6 méter út járható be a kránnal.

A kiegyensúlyozást az ellenkező oldalon lévő kisebb fém súly, valamint az ide felfogatható, 5 liter űrtartalmú, vízzel, vagy homokkal feltölthető ellensúly tasak is segíti.


Az állványra építhető középkonzolra monitor is helyezhető, így az operatőr felvétel közben is tökéletesen látja az élőképet.

A Sirui VTJ-1.8 ára bruttó 258.700 Forint.

A kárnt az Advesphototól kaptuk kölcsön a kipróbálás idejére.

Ha a bemutatóink segítettek a termék kiválasztásában, akkor a vásárlásnál tegyen erről említést a kereskedőnél is! Ezzel támogathatja a Pixinfo.com működését. Köszönjük!