Think Tank Photo kiegészítők

0

A Think Tank Photo Speed Belt V2 gyorsan hozzáférhető, könnyű kiegészítő tartók használatát teszi lehetővé. A kisebb fotóstáskákon túl kifejezetten objektívek, illetve vakuk tárolására való termékek is léteznek e szériában. A Think Tank Photo Little Stuff It és a Think Tank Photo Skin Strobe V2 két teljesen eltérő célú tok, mégis van közös tulajdonságuk: ez pedig az övre felhúzhatóság.

Think Tank Photo Little Stuff It

Viszonylag kicsi rá az esély, hogy a Speed Belt öv mellé a Little Stuff It apró fényképezőgép tokját vásároljuk meg, de a lehetősége megvan. Ennél sokkal valószínűbb, hogy egyszerű derékszíjhoz kapcsoljuk hozzá ezt a kis tokot, amely kisebb kompakt fényképezőgépekhez kínál kényelmes hordási lehetőséget.

A vízlepergető, időjárásálló anyagból készült tok hátulján kialakított övtartó tépőzárral rögzíthető a hátlapra. Az integrált műanyag lap a Speed Belt öv használatakor meggátolja az övön való elfordulást, de természetesen úgy is felhelyezhetjük, hogy elmozgathassuk a tokot az övön.

A tok elülső részén elasztikus anyagból készült kisebb tárolórekeszt alakítottak ki apróbb kiegészítőknek, pl. memóriakártyának, vagy vékonyabb li-ion akkumulátornak, ennek befogadó mérete 7×7 cm. A belső részt cipzár elhúzása után érjük el, ide kb. 130×85×45 mm méretű fényképezőgépet helyezhetünk kényelmesen (vásárlás előtt feltétlenül javasoljuk a kipróbálást).

A tok elejéről, annak aljáról felhúzható esővédő huzat hatékony védelmet biztosít gépünknek erős esőzéskor is.

A Think Tank Photo Little Stuff It ára bruttó 7.200 Ft.

Think Tank Photo Skin Strobe V2

Ha eseményfotózás során arra lenne szükségünk, hogy a vakut elpakoljuk, a válltáskán kívül könnyed megoldás nem nagyon adódik. De nem biztos, hogy akár egy válltáskát is szívesen magunkkal cipelnénk egy tüntetésre, vagy komolyabb tömegben való fotózásra. Ebben az ideálistól messze elmaradó helyzetnél is remek megoldást nyújthat a Skin Strobe V2, amely vakunknak kínál biztos elhelyezést és védelmet.

A Speed Belt övre, vagy bármilyen derékszíjra is felfogatható tok a Think Tank Photo moduláris kiegészítőinek tagja. A tok felső része alapesetben masszív, tépőzárral rögzíthető, amely így ellenáll a kíváncsi kezek kotorászásának. Ha azonban olyan helyen kell használnunk, ahol fontos a csendben történő munka, akkor a tépőzárat akár ki is iktathatjuk egy belső tépőzárral hajtás segítségével.

Az említett felső részen cippzáras tárolórekeszt alakítottak ki, amelybe 4 ceruzaakku könnyedén elhelyezhető, vagy tok nélkül akár 8 darab is belefér.

A felső rész felhajtása után egy újabb zsebet találunk belül: 13×3×6 cm belmérettel, ahova akár kisebb vaku is elhelyezhető. A nagyobbik belső rész 18×10×5 cm-es, amely méretesebb rendszervakut is könnyedén elnyelhet, akár felhelyezett diffúzorkupakkal együtt.

Az esővédő huzatot erről a tokról sem hagyták le, amelyet szintén az alsó részen érhetünk el.

A Think Tank Photo Skin Strobe V2 ára bruttó 10.900 Ft.

A Think Tank Photo kiegészítőket a Think Tank Photo termékek hazai forgalmazójától kaptuk kölcsön.

Ha a bemutatóink segítettek a termék kiválasztásában, akkor a vásárlásnál tegyen erről említést a kereskedőnél is! Ezzel támogathatja a Pixinfo.com működését. Köszönjük!