Think Tank Photo Pro Speed Belt V2

0

Nincs is annál kiábrándítóbb, mint amikor azért maradunk le egy jó témáról, mert nem a megfelelő objektív van a gépünkön, s a fotós táskánk nem biztosít kellően gyors hozzáférést a szükséges kiegészítőhöz.

A háton hordható fotós táskák java részénél ez a probléma ráadásul jelentősebb. A válltáskák egész jó hozzáférési idővel használhatók, bár ezek nem biztos, hogy a kellő darabszámú objektívet képesek magukba rejteni.

Akárhogyan is nézzük, az övre fogatható kiegészítők hozzáférhetősége a maga nemében páratlan, ráadásul nem is terheli a gerincoszlopot, azaz egészségesebb is.

A Think Tank Photo is kínál ilyen lehetőséget, a Pro Speed Belt V2-t derekunk köré helyezhetjük fel. Az öv háromféle méretben kapható, de a hosszuk kis mértékben a rajtuk lévő beállító fülekkel is módosítható.

A kényelmes, teljesen párnázott, 5 cm magasságú övet úgy kell felvennünk, hogy a rögzítést végző csat a hátunkhoz kerüljön. Az övön több ponton alakítottak ki rögzítő füleket, ezt felhasználva fixálható az opcionálisan kapható moduláris tartók helyzete. Ha azonban úgy szeretnénk, arra is van lehetőség, hogy az egyes modulokat körbeforgathassuk az öv mentén.

Az övre kisebb Think Tank fotóstáskákat, illetve objektív tartókat (mint pl. a nemrégiben bemutatott Digital Holster) és egyéb moduláris tartókat helyezhetünk.

A Think Tank Photo Pro Speed Belt V2 különböző méretű változatai 11.300 Ft és 16.990 Ft közötti áron kaphatók.

A Think Tank Photo táskát a Think Tank Photo termékek hazai forgalmazójától kaptuk kölcsön a kipróbálás idejére. Köszönjük!

Ha a bemutatóink segítettek a termék kiválasztásában, akkor a vásárlásnál tegyen erről említést a kereskedőnél is! Ezzel támogathatja a Pixinfo.com működését. Köszönjük!