Vanguard Havana fotóstáskák mindennapokra is

0

Vanguard Havana 36

A Vanguard a Havana sorozatában öt fotóstáskát kínál, amelyek mindegyike samott (köznapibb nyelven világos tejeskávé) színű, s közöttük találunk négy válltáskát, illetve egy kisebb hátizsákot is.

A Havana 21 és 36 a kisebb modellek, külsejük alapján főként hölgyeknek ajánlhatók (a Havana 33 és 38 már inkább unisex).

A női stílusú fotós válltáska kényelmes hordását a vastagon párnázott és csúszásgátló műbőr bevonattal ellátott vállpántja biztosítja. A táskához varrott módon csatlakozó vállpántot a hossz beállításához műanyag kapoccsal szerelték fel.

A táska elején cipzáras rekesz található, amelynek belsejében irattartó zsebeket alakítottak ki, illetve egy külön memóriakártya tároló is rendelkezésünkre áll. Ugyanitt található az időjárásállóságot adó esővédő huzat is. Maga a rekesz egyébként kellően méretes ahhoz, hogy más tárgyakat, pl. könyvet is ide helyezhessünk, vagy akár az elmaradhatatlan sminkkészlet is elférhet itt.

Kétoldalt egy-egy elasztikus anyagból készült, nyitott zsebet találunk, ahová italos palackot, vagy kevésbé értékes holmikat érdemes helyezni.

A táska hátsó részében max. 11,6″-os ultrabookot vagy tabletet helyezhetünk el, de a cipzárral nyitható belső részben is találunk helyet ehhez.

A fényképezőgép és kiegészítői egy külön modulban helyezhetők el, amelyet igény esetén el is távolíthatunk a válltáskából, így teljes egészében szabadon használható női válltáskát kapunk.

A puha, szivacsos külső fallal ellátott fényképezőgép tartó részbe egy közepes méretű objektívvel felszerelt tükörreflexes (vagy MILC) gép, valamint egy-két tartalék objektív vagy vaku helyezhető el.

A belső rész tépőzáras térelválasztókkal szabható testre.

A Vanguard Havana 36 ára bruttó 21.700 Ft.

Vanguard Havana 41

A sorozatban egyetlen hátizsákot találunk, ez pedig a Havana 41-es. A férfiaknak fejlesztett fotós hátizsák hasonló elv szerint mindennapos táskává alakítható, mint a sorozat többi tagja.

A Havana 41 két szélesen párnázott vállpánttal, valamint mellkasnál összekapcsolható plusz szíjjal is rendelkezik.

Két oldalon egy-egy összehúzható zsebet alakítottak ki pl. italos flakonnak. Ezek közül a jobb oldali zseb felett állvány felfogatásához használható szíj is található.

A táska elején, annak alsó részén lévő cipzáras zsebben találjuk az esővédő huzatot, ide egyébként egyéb holmikat is pakolhatunk.

E felett két cipzárral nyíló lenyitható előlap található, ahonnan hozzáférhetünk a fényképezőgépet tartó belső rekeszhez. Ez utóbbi egyébként tépőzárral kapcsolódóik a lehajtható előlaphoz, így nyitáskor ugyanazzal a mozdulattal a belső rekesz is kifordítható.

A rekesz igény esetén kivehető, így általános jellegű táskát kapunk. A még nagyobb belső tér eléréséhez a belső, függőleges teret kettéválasztó elválasztó lap is lehajtható.

A puha, szivacsos külső fallal ellátott fényképezőgép tartó részbe egy közepes méretű objektívvel felszerelt tükörreflexes (vagy MILC) gép, valamint egy-két tartalék objektív vagy vaku helyezhető el.

A táska elejének felső részén egy további cipzáras zsebet találunk, ahová iratainkat, vagy telefonunkat helyezhetjük.

A Vanguard Havana 41 felső felébe általános jellegű holmikat helyezhetünk, de itt található egyébként a memóriakártya tartó zseb is.

A hátsó részen max. 13,3″-os notebookhoz elegendő méretű notebooktartót alakítottak ki, ahová természetesen tablet is elhelyezhető.

A Vanguard Havana 41 ára bruttó 27.100 Ft.

A Vanguard fotóstáskákat a Triponttól kaptuk kölcsön.

Ha a bemutatóink segítettek a termék kiválasztásában, akkor a vásárlásnál tegyen erről említést a kereskedőnél is! Ezzel támogathatja a Pixinfo.com működését. Köszönjük!