Vanguard Sydney II 27

0

A Vanguard még 2010-ben dobta piacra első Sydney márkanevű válltáskáit, amely tavaly átesett első ráncfelvarrásán. Így jöttek létre a Vanguard Sydney II válltáskái, amelyek könnyű hozzáférhetőséget kínálnak a felszereléshez, ugyanakkor a fotós mozgékonyságát sem csökkentik jelentősen.

A fotóriporterek között hatékonysága miatt elterjedt válltáskák között rengeteg félét találni, vannak a méretesebb modellek, amelyekbe akár 6 objektívet is elhelyezhetünk, no és vannak az akár utcai táskaként is használható, kissé keskenyebb, ún. Messenger táskák. A Vanguard Sydney ez utóbbiak közé tartozik, azaz akár hétköznapi válltáskaként, akár fotós táskaként is használhatjuk.

A Sydney II sorozatban háromféle színben készülnek a táskák: kék, szürke és barna. Nálunk a kék és szürke változatok jártak.

Ebben a termékcsaládban a Sydney II 27 a legnagyobb, létezik ennél a modellnél három kisebb változat is Sydney II 22, Sydney II 18 és Sydney II 15 néven.

A termék a szokásos válltáska felépítést kapta, azaz széles vállpánt tartja magát a táskát, amely tépőzáras, ráhajtható felsőrészt kapott.

A táska elején, pontosabban a táskára hajló felsőrészen egy méretes cippzár jelzi, hogy iratainkat, vékonyabb eszközeinket (pl. szűrők, akkuk) ide helyezhetjük.
A Sydney érdekessége, hogy a belsejében megbúvó géphez, objektívekhez akkor is hozzáférhetünk, ha a felsőrészt nem hajtjuk fel. Ezt cippzáros megoldással valósították meg. Ha teljes szélességben szeretnénk elérni a felszerelésünket, akkor a felsőrész felhajtása után erre minden esélyünk meglesz.

A belső tér természetesen tépőzáras térelválasztókkal szabadon rendezhető, így kisebb-nagyobb objektívekhez, vagy vakuhoz is remekül beállíthatjuk a szükséges méreteket.

A Vanguard Sydney II „messenger” stílusú válltáskái 9.000 Ft és 15.000 Ft között vásárolhatók meg.

A Vanguard Sydney II 27 fotóstáskákat a Triponttól kaptuk kölcsön.

Ha a bemutatóink segítettek a termék kiválasztásában, akkor a vásárlásnál tegyen erről említést a kereskedőnél is! Ezzel támogathatja a Pixinfo.com működését. Köszönjük!