Vanguard válltáska hétköznapokra is: VEO Travel 28

0

A Vanguard még 2015-ben indította útjára VEO sorozatát, amelybe olyan termékeket sorol, amelyeket főképp az utazó, városnéző, vagy éppen túrázgató fotósoknak szánnak. A túrázás alatt azért itt ne gondoljunk több tíz kilométeres, több napos túrákra, inkább a könnyed sétálós természetjárós sétákra asszociáljunk.

A sorozatban monopodok, állványok és fotós táskák is megtalálhatók, utóbbiak között pedig háti- és válltáskák is, utóbbiakat nemes egyszerűséggel a Travel névvel látták el.

A Vanguard VEO Travel négyféle méretben érhető el, nálunk a közepes méretű, VEO Travel 28 típus járt.

A csinos válltáskát elől egy bőr szíjjal zárhatjuk le, kinyitása is ennek oldásával történik, további védelemnek a gyártó egy összehúzható belső részt alkalmazott, amely időjárásálló funkcióval is szolgál, hiszen esőben ha behúzzuk, akkor a beltartalom még kisebb eséllyel ázik meg. Külön esővédő huzat azonban nem jár a táskához.

A táska belsejét három részre oszthatjuk a kivehető térelválasztók segítségével, ahová így egy közepes méretű objektívvel ellátott DSLR vagy MILC gépet (esetleg ultrazoom kompaktot), egy további objektívet és/vagy egy vakut helyezhetünk.

Ezen kívül egy további méretesebb zsebet alakítottak ki tablet, vagy ultrabook (max. 13″-ig) számára.

Hétköznapi használat esetére csupán ezeket a térelválasztó lapocskákat kell eltávolítanunk és máris egy általános válltáskát kapunk, amellyel suliba vagy munkába is mehetünk.

A táska barna, szürke és kék felső résszel érhető el, ára bruttó 15.900 Ft.
A terméket a Triponttól kaptuk kölcsön. Köszönjük!

Ha a bemutatóink segítettek a termék kiválasztásában, akkor a vásárlásnál tegyen erről említést a kereskedőnél is! Ezzel támogathatja a Pixinfo.com működését. Köszönjük!