Canon nyomtatók Hannoverben

0

Canon az oldalunkon már bemutatott nyomtatóval együtt 3 új darabot fog kiállítani Hannoverben a CeBIT-en.

A Canon Easy Printer BJC-2000, amely már február óta kapható az európai boltokban, azt a Drop Modulation Technology-t használja, amit a BJC-4400 UniversalPrinter is használt. A nyomtató egy opcionális szkenner illesztéssel könnyedén 360 dpi-s 24 bites színes szkennerré is alakítható. A festékpatronok a nyomtatófej cseréje nélkül is cserélhetők, így jelentős megtakarítások érhetők el. A nyomtató 150 euros ára és kis súlya miatt nyilván népszerű otthoni printer lesz.

A Canon Power Printer Pro BJC-6000 egy irodába szánt nyomtató, amely szintén Drop Modulation Technology-t használ. A nyomtató felbontása 1440×720 dpi és a festékpatronok akár külön külön is cserélhetők. Fotó nyomtatásra ajánlott fej alkalmazásával a nyomtató gyorsan 6 színűvé alakítható. Az irodai alkalmazást segíti az Axis PrintPoint 140 BJC, ami lehetőví teszi, hogy a nyomtatót a hálózatra kösszük.

A Canon Power Printer BJC-7100 elsősorban sebességéről és papírigénytelenségéről lesz híres. A P-POP (Plain Paper Optimized Printing) technológia a festékcsepp felhordása előtt egy folyadékcseppel speciális réteget képez a papír felületén, ami élesebb nyomatot és 100% vízállóságot eredményez. Ez a nyomtató is képes fotó fej használatára, így ideális fotóminőségű nyomatok készítéséhez is.