Díj a Kopin CyberDisplay-nek

0

A Photonics Spectra Magaznie a Kopin CyberDisplay 320c modelljét beválasztotta az 1999-es év 25 technikailag leginnovatívabb termékei közé. A Photonics Circle of Excellence díjjal jutalmazott termék, mint ahogy arról már beszámoltunk, egy miniatűr nagyfelbontású LCD kijelző, ami alapjában változtatja majd meg a digitális fényképezés és a mobil kommunikáció világát.

A kijelző hordozható eszközünkbe építve nagyon jó minőségben képes képeket vagy szöveges információt megjeleníteni amellett, hogy áramfelvétele szinte minimális. A képernyőt borító üveg nagyításának köszönhetően a kép mérete már jónak mondható. Az olcsón előállítható LCD megjelenése elsősorban digitális fényképezőgépekben, video kamerákban, mobil telefonokban, személyhívókban, GPS rendszerekben, órákban, játékokban és más hasonló termékekben várható.

A Photonics Spectra független szakmai zsűrije szerint CíberDisplay alkalmas arra, hogy alapjában véve megváltoztassa, ahogyan ultrakönnyű mobil készülékeinken hozzáférünk az információhoz.