HP: Még keresik a jövő fotósát!

0

A Hewlett-Packard sajtóanyaga:

BUDAPEST, 2003. 07.03. – A HP Invision Digitális Fotópályázatra még július 30-ig várják a pályaműveket a művészeti iskoláktól. A HP Magyarország ebben az évben 12 művészeti iskola jelentkezését fogadta immár hagyománynak számító fotópályázatára.
A pályázók CD-re átmásolva küldhetik be képeiket, melyeket két kategóriában kell elkészíteniük: „A világ, ahogy én látom: a múlt”, „A világ, ahogy én látom: a jelen”. A két témában összesen 3 pályaművet kell benyújtani a diákoknak. A fotókat egy szakmai zsűri bírálja el és kihirdeti a magyar győztest. A legjobb magyar fotós továbbjut a nemzetközi mezőnybe, ahol már külföldi versenytársakkal kell megmérkőznie. A HP a magyar győztes rendelkezésre bocsát egy digitális fényképezőgépet, egy fotónyomtatót, egy hordozható számítógépet, valamint kiegészítőket. A digitális eszközök segítségével a magyar diák elkészítheti újabb képeit „A világ, ahogy én látom: a jövő” témához kapcsolódóan.
A legjobb nemzetközi fotós kihirdetése után a győztes diák oktatási intézménye megtarthatja a HP termékcsomagját, a hallgató pedig 5000 USA dollár pénzjutalommal térhet haza.

A HP Magyarország az alábbi névre és címre várja a fotókat:

Boczán Edina
HP Magyarország
1117 Budapest
Neumann János utca 1.