Online képkidolgozás: digilabor.net

0

A mai nappal új szereplő kezdte meg működését az online digitális papírkép kidolgozás piacán. A digilabor.net a piac legolcsóbbjaként szeretné meghódítani a digitális fotósok egyre népsesebb táborát. A rendelés összeállításához saját rendelő szoftver kínálnak, ami mind offline, mind pedig online rendelés előkészítésére képes.

digilabor.net
Sajtóközlemény
A mai nappal megkezdi működését a legolcsóbb digitális fotólabor, a DigiLabor.net
Budapest, 2004. 03. 01.

Március elsejével megkezdi működését a legolcsóbb hazai digitális fotólabor, a DigiLabor.net, amely a www.digilabor.net webcímen érhető el.

A DigiLabor.net a kezdetekben még csak az alapszolgáltatással indul, ami digitális képekből papírképek készítését jelenti. A megrendelések elkészítéséhez egy ingyenes, kb. 1 megabyte-os program tölthető le az oldalról. A program segítségével összeállított rendelést többféle módon lehet eljuttatni a DigiLabor.net-hez (internetes feltöltés, budapesti irodában leadás, vagy ide elküldés), és többféle kiszállítás közül is lehet válogatni. Ennek részleteiről a www.digilabor.net weboldalon keresztül lehet tájékozódni.
A fejlesztés második körében jelennek meg a különleges szolgáltatások, mint például kreatív felületű papírképek, és digitális felvételekhez kapcsolódó nyomdai késztermékek.
A DigiLabor.net vidéki nagyvárosokban keres viszonteladókat folyamatosan bővülő szolgáltatásainak értékesítésére.

A szolgáltatás a hazai piac legolcsóbb megoldását kínálja, az árlistát a letölthető program és a weboldal is megjeleníti, így csak néhány ízelítő az árakból (bruttó):

  • 7×10 cm – 20 Ft (nálunk különleges, de Nyugat-Európában már régóta divatos zsebméret!)
  • 9×13 / 10×13 cm – 35 Ft
  • 13×17 / 13×18 cm – 65 Ft
  • 20×30 / 21×28 cm – 250 Ft

Fenti árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!