Fotónyomtató Sulinet Expresszben

0

A várható utolsó rohamra való tekintettel a HP újabb akciókkal igyekszik megnyerni a fotónyomtatót kereső vásálrók kegyeit is.

Sajtóközlemény
Budapest, 2004. június 10. – A HP Magyarország 2003. július óta kínálja a Sulinet Expressz program keretében számítástechnikai eszközeit. Az eredeti programkiírás szerint az arra jogosult pedagógusok, oktatók, hallgatók, felnőttképzésben résztvevő magánszemélyek, valamint azok, akiknek gyermeke nappali rendszerű iskolai oktatásban vagy a Felsőoktatási Törvényben felsorolt intézményben hitelesített iskolai rendszerű első alapképzésben vesz részt, csökkenthetik az összevont adóalap adóját, ha ugyanabban az évben számítógépet vagy egyéb számítástechnikai eszközt vesznek, bérelnek,, lízingelnek. Az igénybe vehető adókedvezmény összege adóévenként nem haladhatja meg a 60 ezer forintot.

A napokban megjelent változások értelmében a tartós bérleti és lízingkonstrukciók megszűntek és július 1-től 50%-os önrészt vezetnek be Sulinet Expressz termékek vásárlásakor. Ez azt jelenti, hogy a számla értékének csak fele számítható be, legfeljebb maximum 60.000 Ft értékben. Ugyanakkor július1-ig még a régi konstrukció szerint – 60.000 Ft kedvezmény igénybevételével és önrész nélkül – lehet Sulinet Expressz terméket vásárolni.

A HP rendkívüli, akciós ajánlatokkal igyekszik felkészülni a növekvő keresletre. Termékei közül két multifunkcionális színes másolót, nyomatatót, szkennert, faxot, a hagyományosan slágerterméknek mondható HP Deskjet 5150 színes tintasugaras nyomtatót, a briliáns fotóminőséget garantáló Photosmart nyomtatókat, lapolvasókat valamint kedvező árú kézi-számítógépeket /iPaq/ kínál. Részletes információkat a http://www.ado.sulinet.hu/ címen találhat.