Canon EOS-20D firmware frissítés ismét

0

A Canon BeBit oldalára felkerült a legújabb, 1.0.5-ös firmware frissítés. Az oldalon a Canon a következőket közli:
Az október 4-én kiadott 1.0.4-es firmware hibát tartalmazott. A frissítés esetenként nem történt meg tökéletesen, ha a vázhoz objektív volt csatlakoztatva.

Ha a frissítés nem volt tökéletes, előfordult, hogy a fényképezőgépet nem lehetett bekapcsolni, vagy a gép nem kommunikált rendesen a vakuval illetve optikával, illetve ehhez hasonló hibák is előfordulhattak.

A Canon őszinte sajnálatát fejezi ki a kellemetlenségekért, amelyek a hibás firmware miatt következtek be.

Az 1.0.5-ös frissítést azoknak a felhasználóknak is ajánljuk, akik sikeresen frissítettek 1.0.4-re.

Megjegyzés: az 1.0.4-ben előfordult hibát az 1.0.5-ben javították, ennek ellenére javasoljuk, hogy a firmware frissítést objektív csatlakoztatása nélkül végezzék.

Azoktól, akiknek nem kapcsol be a fényképezőgépük, azt kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a Canon szervízzel, amelyet az EOS-20D dobozában található szervizlistán találnak.

A Canon ismételten elnézést kér azoktól, akiket a fent említett okokból kellemetlenség ért.

Megjegyzés: az 1.0.4 és 1.0.5 firmware-ek működésükben teljesen azonosak. Akik az EOS-20D-jüket az 1.0.4-es firmware-rel kapták, nem kell számítsanak a fenti hibákra akkor sem, ha a firmware-t nem frissítik. Továbbá az sem okoz problémát, ha az 1.0.5-ös firmware-t feltöltik gépükbe, bár a két firmware tartalma teljesen azonos.

A firmware frissítéssel kapcsolatos további tudnivalók a Canon BeBit oldalán találhatók.