Sony: a világ legkisebb miniDV-je

0

Két igen kicsi és igen könnyű, de nagy LCD-vel szerelt miniDV-t és egy extravagáns külsejű DVD-re rögzítő Handycam várható hamarosan a boltok polcain.



Sony DCR-PC55E Sony DCR-DVD7E

Sajtóközlemény:

A Sony bemutatja a világ legkisebb és legkönnyebb miniDV kamkorderét valamint ultramodern kivitelű DVD Handycamjét

– A világ legkisebb és legkönnyebb (2004. novemberében) miniDV formátumú kamkorderei, a DCR-PC55E és a DCR-PC53E 2005 februárjában kerülnek a boltokba.
– A modern külsejű és tervezésű DCR-DVD7E DVD Handycam 2005 májusától lesz kapható.
– A Handycam dokkolóállomások otthon tesznek jó szolgálatot, de a hordozható méretnek és jellemzőknek köszönhetően a kamkorderek minden helyzetben bevetésre készek!

A DCR-PC55E és a DCR-PC53E
Bárhol is jár és bármit is filmez, a világ legkisebb és legkönnyebb Handycamje mindig Ön mellett áll.
Az apró DCR-PC55E és párja, a DCR-PC53E alig nagyobbak, mint a bennük található mini DV kazetták.
A teljes felszereltségű készülékek olyan innovatív technológiát alkalmaznak, mint a 3,0″-os Hibrid LCD-kijelző, mely elegánsan, tengelye körül kifordulva nyílik, és nagy felbontású képpel gyönyörködteti a szemet.

A DCR-DVD7E
Az új kivitelű DCR-DVD7E Handycam teljesen új felvételi stílust tesz lehetővé. A DVD-s videofelvétel minden előnye modern, futurisztikus megjelenéssel párosul benne, és támogatja a DVD-R/-RW/+RW-kompatibilis formátumokat mind a felvétel, mind a lejátszás esetében.

Handycam Station és diavetítés
Mindkét modell úgy helyezhető el a tartozék Handycam Station bölcsőben, hogy az LCD-kijelző jól látható legyen. Ez a hálózatról működő dokkolóállomás biztosítja, hogy a kamkorder mindig bevethető legyen felvételkészítésre, illetve csatlakoztatható legyen a számítógéphez, vagy a televízióhoz lejátszáshoz. További szolgáltatás a Slide Show plus diavetítő funkció, mellyel kedvenc fotóit kívánság szerint bármikor újra és újra megnézheti.

A DCR-PC55E és 53E főbb jellemzői

Kompakt méret
A miniatűr technológia legújabb áttöréseinek köszönhetően a DCR-PC55E és PC53E bárhová elvihető, akár táskában, akár zsebben, mint a mobiltelefon vagy egy karcsú fényképezőgép. Tervezésüknél a mindennapi használatot tartottuk szem előtt, hogy bárhol, bármikor kéznél legyenek. Ugyancsak a mindenkori készenlétet szolgálja az automatikus lencsevédő, így soha nem marad le a lényegről.

Könnyű és kényelmes
A DCR-PC55E és párja, a PC53E a legújabb technológiák teljes arzenálját felsorakoztatja. A 3,0″-os Hibrid LCD-monitor ideális videofelvételek és állóképek levetítésére még nagykontrasztú helyszíneken is, például erős napfényben vagy sípályán.
További előnye az érintőképernyő, mely a Sony által kifejlesztett aktív menüvel is rendelkezik, így a kamkorder logikusan felépített grafikus felhasználói interfésszel vezérelhető.
A Memory Stick DUO kártyával a digitális állóképek is egyszerűen készíthetők és tárolhatók.
A Sony egyedülálló Easy Handycam menüje pedig egygombos hozzáférést biztosít a kamera alapfunkcióihoz, illetve a felvételi beállításokhoz.

A DCR-DVD7E főbb jellemzői

Modern megjelenés
A DCR-DVD7E újító külsejű kamkorder sok extrával. Rendhagyó kialakításánál, valamint a felvételt és a lejátszást vezérlő gombok tervezésénél az új stílusú használatot tartottuk szem előtt. További kényelmi szolgáltatásai a Handycam Station dokkolóállomás, valamint a könnyen kezelhető lencsevédő.
A hagyományos kiviteltől szintén elrugaszkodik a 2,5″-os Hibrid LCD-monitor, mely a kerek felvevő hátoldalán helyezkedik el. Ez a kamkorder elsődleges felvételi, kereső-, és lejátszási ablaka.

Könnyű és kényelmes
A DCR-DVD7E a legújabb technológiákat alkalmazza. Filmjeit és képeit közvetlenül a behelyezett 8 cm-es DVD-lemezre készíti, és képes DVD-R, DVD-RW és DVD+RW-kompatibilis felvételre is. Az így készített 8 cm-es DVD-lemezek a legtöbb, forgalomban lévő DVD-lejátszón, valamint megfelelő DVD-meghajtóval és Sony PlayStation 2 konzollal ellátott számítógépen megnézhetők.
A Sony egyedülálló Easy Handycam menüje egygombos hozzáférést biztosít a kamera alapvető funkcióihoz és a felvételi beállításokhoz.

Közös jellemzők

Carl Zeiss Vario-Tessar objektív
Kis mérete ellenére mindkét kamkorder Carl Zeiss Vario-Tessar objektívvel és 10-szeres optikai zoommal rendelkezik. Ez biztosítja, hogy a felvételek még akkor is borotvaélesek legyenek, ha jelentős távolságról közelítünk rá a kép tárgyára, míg a nagyméretű lencse a megfelelő fényerőről gondoskodik.

Igény szerint választható kiegészítők
A Handycam felvételi lehetőségeinek maximális kihasználása érdekében a Sony számos kiegészítőt kínál. A széles választékból minden vásárlónk igényei szerint válogathat.

A DCR-PC55E és a DCR-PC53E modellhez
Akkumulátor – NP-FA50
Keskeny és kompakt, A sorozatú, újratölthető InfoLithium akkumulátor.

Hordtáska – LCM-PC55
Exkluzív bőrtok lecsatolható vállpánttal és övcsipesszel a maximális sokoldalúságért.

A DCR-DVD7E modellhez
Akkumulátor – NP-FA70
Nagy kapacitású, A sorozatú, újratölthető InfoLithium akkumulátor.

Hordtáska – LCS-DVD7
Exkluzív tok lecsatolható vállpánttal és övcsipesszel a maximális sokoldalúságért.