DVD-re rögzítő Sony kamerák

0

Sony DCR-DVD92E

Öt új digitális Sony Handycam jelenik meg a piacon hamarosan, amelyek közös érdekes tulajdonsága a DVD-re történő közvetlen mentés és az 5.1-es hangrögzítés.

Sajtóközlemény:

Készítse el felvételeit 16:9 képaránnyal és 5.1 hangzással immár közvetlenül DVD-re – egyszerű használat, döbbenetes végeredmény

– Négy Sony DVD Handycam, a DCR-DVD92E, a DCR-DVD202E, a DCR-DVD203E és a DCR-DVD403E jelenik meg 2005 áprilisában.
– A 3.31megapixel felbontású CCD magasabb minőségű képeket biztosít a DCR-DVD403E DVD Handycam használatakor.
– A termékcsalád legfőbb jellemzői a könnyű használat és az egyszerűség.



Sony DCR-DVD203E Sony DCR-DVD403E

DCR-DVD403E
A Mega & Wide Handycam DCR-DVD403E mindig készen áll a felvételre valódi 16:9 széles képformátumával és 5.1-csatornás háttérhangzással.
Ez azt jelenti, hogy közvetlenül állíthat elő teljes többcsatornás, nagy felbontású DVD-t, amely csorbítatlan minőségben játszható le bármelyik házimozi rendszeren.
A DCR-DVD403E képminőségét a különösen megbízható Carl Zeiss Vario-Sonnar T* garantálja.

DCR-DVD92E, DCR-DVD202E és DCR-DVD203E
Ezek az új DVD Handycam modellek egyszerű felvételkészítést és lejátszást tesznek lehetővé, mindezt teljes mértékben DVD-n.
A Mega & Wide DCR-DVD202E és a DCR-DVD203E Handycam modellek a további kiegészítők segítségével mindig készen állnak a valódi 16:9 széles képformátumú és 5.1-csatornás háttérhangzású felvételek elkészítésére.
Ez a három modell szintén rendelkezik a 12-szeres optikai zoom-mal bíró Carl Zeiss Vario-Tessar lencsével.

A DCR-DVD403E fő jellemzői

3.31 Mega & Wide
A CCD egyedülálló Elsődleges Színszűrője RGB szűrőkből tevődik össze a pontosabb színreprodukció érdekében, míg a szűrőkben található pixelek nagyobb száma nagyobb fényérzékenységet eredményez. Az elsődleges színszűrőnek köszönhető a javított videó színreprodukció és a pontosabb bőrtónus.
A DCR-DVD403E valódi 16:9 széles képformátumú felvételt tesz lehetővé, mellyel kiaknázza a 3 megapixeles CCD teljes szélességét, ami nagyobb látószöget és nagyobb felbontású képet eredményez, mint a 4:3 képarányú módszerek.
Ez ideális a ma népszerű széles képernyős televíziókon való lejátszásra, míg magán a kamkorderen történő széles képarányú lejátszást egy 2,7-colos Wide Hybrid LCD monitor teszi lehetővé.

Carl Zeiss Vario-Sonnar T* lencse
A Carl Zeiss lencsékben lévő fejlett többrétegű T* bevonat minimálisra csökkenti a visszaverődéseket, csökkenti a káprázást és növeli a kontrasztot. Ez ragyogóan élénk színeket, természetes színleképezést és a halvány árnyalatok pontos megörökítését eredményezi. A 10-szeres optikai zoom gondoskodik a magas minőségről zoomolás és közeli felvételek készítése esetén.

5.1-csatornás háttérhangzás felvétele
A DCR-DVD403E egy olyan beépített mikrofonnal van felszerelve, amely mindig kész az 5.1-csatornás háttérhangzás rögzítésére, így olyan DVD-t állítva elő, amely kifogástalan minőségben élvezhető egy házimozi rendszeren. Az 5.1-csatornás háttérhangzás tökéletesen illeszkedik a mai kor széles képernyős TV készülékeihez, mellyel valódi moziélményt és hangzást kölcsönözhet otthoni videofelvételeinek.

A DCR-DVD203E, DCR-DVD202E és DCR-DVD92E fő jellemzői

Mega & Wide
A DCR-DVD203E és DCR-DVD202E Handycam modellek valódi 16:9 széles képformátumú felvételt tesznek lehetővé, mellyel kiaknázzák az 1 megapixeles CCD teljes szélességét, ami nagyobb látószöget és nagyobb felbontású képet eredményez, mint a 4:3 képarányú módszerek.
Ez ideális a ma népszerű széles képernyős televíziókon való lejátszásra, míg magán a kamkorderen történő széles képarányú lejátszást egy 2,7-colos Wide Hybrid LCD monitor teszi lehetővé.
A Wide LCD monitor szélén praktikusan elhelyezett felvétel indítás és megállítás gomb, valamint a másodlagos zoom gomb gyorsan hozzáférhető, ha például a felvételt a kijelzőn követi nyomon, illetve nehéz felvételi körülmények között, még akár akkor is, ha a kamkordert a feje felett tartja.

Carl Zeiss Vario-Tessar lencse
A három kamkorder mindegyike 20-szoros optikai zoommal és 25 mm-es szűrőátmérőjű Carl Zeiss Vario-Tessar lencsével van ellátva. Ez garantálja felvételeinek a tűéles képminőséget még akkor is, ha jelentős távolságból zoomol, míg a nagyméretű lencse fényes képeket biztosít.

5.1-csatornás háttérhangzás felvételére készen
A DCR-DVD203E és a DCR-DVD202E modelleket felkészítettük 5.1-csatornás háttérhangzás rögzítésére, így egy ilyen modell még ideálisabb választás lehet a házimozi rendszerek tulajdonosai számára. A videofelvételek háttérhangzással láthatók el, ha az új intelligens forró csatlakozósaruhoz egy Sony 4-csatornás mikrofont csatlakoztatunk. Az eredményül kapott hangfelvételt lejátszás közben automatikusan 5.1-csatornás háttérhangzásra alakítják át a kompatibilis házimozi rendszerek.

DVD-R / -RW / +RW írási képesség
Mind a négy kamkorder képes a felvételeket közvetlenül DVD-re írni. Az új Sony DVD Handycam modellek által támogatott formátumok a DVD-R, DVD-RW és DVD+RW közvetlen írás és újraírás tekintetében. A Handycam család által használt 8 cm átmérőjű DVD lemezek a legtöbb asztali DVD lejátszóban lejátszhatók csakúgy, mint a DVD meghajtóval rendelkező PC-kben és Sony PlayStation 2 játékkonzolokban.

A kamkorderek közös jellemzői

STAMINA a gondtalan felvételekhez
A DVD kamkorderek STAMINA technológiája gondoskodik arról, hogy 4 gondtalan órát tölthessen felvétellel. Az energiaellátást egyetlen Info LITHIUM akkumulátor biztosítja, amely a mellékelt hálózati tápegység segítségével újratölthető. A Battery Info gomb megnyomásával megjeleníthető az LCD kijelzőn a rendelkezésre álló felvételi idő és az akkumulátor töltöttségi szint. Ez a funkció bármikor elérhető, működés közben vagy akár a kamkorder kikapcsolt állapotában is.

Easy Handycam
A Sony egyedülálló Easy Handycam menüje segítségével egyetlen gomb megnyomásával elérheti a kamkorder alapműveleteit és felvételi beállításait. Ez a funkció elrejti a menü fejlettebb szolgáltatásait, így biztosítva a gyors és egyszerű hozzáférést a legalapvetőbb beállításokhoz. Mindezek az LCD kijelzőn könnyen olvasható, nagyméretű karakterekkel kerülnek megjelenítésre.

További kiegészítők
A Sony a Handycam kiegészítők további széles skáláját kínálja a felvételkészítés élményének további fokozásához. A kiegészítők gazdag választéka megfelel vásárlóink legkülönfélébb igényeinek.

Kiegészítő csomag – ACC-DVDP –
Mindent egyben tartalmazó értékes kiegészítő csomag, ami egy exkluzív táskát, egy tartalék NP-FP50 újratölthető InfoLithium akkumulátort és egy DVD+RW lemezt tartalmaz.

Hordtáska – LCM-HCD –
Pehelykönnyű és kompakt hordtáska lecsatolható vállpánttal és övtartó hurokkal a maximális sokoldalúság érdekében.

Mikrofon – ECM-HQP1 –
Csúcsminőségű mikrofon, amely alkalmas 5.1-csatornás háttérhangzású felvételek készítésére.