Adobe Premiere Elements 2.0

0

Az Adobe Premiere Elements is elérkezett „élete” második nagy állomásához, a 2.0-ás verziószámhoz. Az elsősorban otthoni videóeditálásra szánt alkalmazás, új eszközökkel és megújult munkafelülettel várja leendő felhasználóit. Például új, önmagát beállító munkafelülete időt takarít meg a hosszadalmas funkciók használata közben, DVD menü készítésnél pedig animált gombokat rendelhetünk a különböző jelenetekhez.

A program előző, 1.0-ás verzióját a közelmúltban volt szerencsénk kipróbálni. Tesztünk az alábbi linken olvasható.

A program októbertől vásárolható meg a Trans Europe Kft. hazai viszonteladói hálózatán keresztül.

Sajtóközlemény:

Az Adobe bemutatta a Premiere Elements 2.0 változatát

Az új videó editáló szoftver nagyobb kreativitást és hollywoodi stílusú házimozik készítését kínálja a felhasználóknak.

A Premiere Elements 2.0 a kiváló kezelhetőség, az egyszerű használat és a megbízhatóság ötvözetét kínálja, így automatizálja a hosszas videó editálási feladatokat, és ötletesebb eszközöket nyújt az otthoni felhasználóknak.. A videó rajongók most bármilyen digitális videó eszközről importálhatnak videóklipeket, professzionális áttűnésekkel és hatásokkal kísérletezhetnek, és a videókat egyéni menüvel kiegészítve DVD-re írhatják, vagy hordozható videó lejátszókra vihetik át. -„A DV kamerák árainak csökkenésével, és a digitális fényképezőgépekről és mobiltelefonról készült videók elterjedésével még fontosabb, hogy a felhasználók professzionális minőségű házimozit tudjanak készíteni” – mondta Bryan Lamkin, az Adobe digitális képalkotó és digitális videó termékeinek alelnöke. – „Az Adobe Premiere Elements 2.0 verzióval az amatőrök hamarabb jutnak el a dolog szórakoztató részéig történeteik megosztása és olyan hollywoodi stílusú házimozik készítése közben, amelyeket a család és a barátok is megnéznének.”

Könnyen használható munkaterület, az összes videó formátum támogatása és szenzációs hang

Az Adobe Premiere Elements 2.0 verzióval egyszerűen lehet a videósnitteket számítógépre vinni. Automatikusan megtalálja a szalagon az összes snittet, a klipeket jelenetekre választja szét és azokat editálásra kész állapotban sorban felkínálja. A videó átvitelhez hasonló feladatoknál megtakarított idő azt jelenti, hogy a felhasználók a videokészítés élményére koncentrálhatnak.

Az Adobe Premiere Elements 2.0 verziója a FireWire videoátvitel mellett a DV-via-USB átviteli lehetőséggel rendelkező újabb kamerák esetén USB2-n keresztül támogatja a teljes DV minőségű videoátvitelt. Az új „Media Downloader” segítségével a felhasználók egyszerűen vihetik át a videót a legkülönfélébb nem DV eszközökről, mint például nem védett DVD lemezekről, asztali felvevőkről, vagy a mobiltelefonok és digitális fényképezőgépek MPEG-4 formátumairól.

Az Adobe Premiere Elements 2.0 új, önmagát beállító munkaterülete jelentős időt takarít meg az amatőr videósoknak az olyan editálási feladatok váltogatása között, mint a különleges hatások és feliratok hozzáadása, a DVD menükészítés, a DVD írás és a formátumok exportja az Interneten keresztül. A rugalmas és egyszerűen használható szoftver az új projekt archiváló szolgáltatással most képes a projekteket a számítógépek között mozgatni A videó szerelmesei magasabb színvonalon művelhetik az editálást az új, környezetre érzékeny ablakkal, amely minden effektus, tárolt beállítás, feliratképernyő és DVD menü speciális irányítását biztosítja és segít új, egykattintásos tárolt beállításokat készíteni. Az amatőrök most a DVD menükben a jelenetekhez animált gombokat készíthetnek, így a barátok és a család egy kis bélyegnézetben a jelenetekbe kaphat betekintést. Az Adobe Premiere Elements 2.0 szoftver legalább annyira törődik a hanggal, mint a videóval, beleértve a hollywoodi minőségű Dolby sztereó hangzást, a hangszerkesztő-, és erősítő szolgáltatások teljes körét.

Az Adobe komplett termékcsaládot kínál, amely kielégíti a videó szerelmesek igényeit: Premiere Elements 2.0 a kiváló minőségű házi mozi editáláshoz, Premiere Pro pedig a hozzáértőbb szakemberek vagy a legigényesebb amatőr videósok számára.