Naptárrendelés karácsonyra

0

Naptárrendelő modullal bővült a héten a Digilabor remek képrendelő szoftvere. A digitális nyomdai úton és vegyszeres fotó eljárással egyaránt dolgozó labor új szolgáltatásával a karácsonyi ajándékozási lázban ötletekből kifogyott, illetve a nagymamának a lábmelegítőnél valamivel kreatívabb, személyesebb ajándékot kereső vásárlókat célozta meg.

Az egyelőre két színváltozatban rendelhető 13 lapos (fedőlap és a 12 hónap) naptár minden oldalára egy kép tehető. Az oldalak elrendezése a fekvő és az álló képek esetén némileg eltérő. Az új szoftver a korábbi változatban megszokott kezelőfelülettel és szolgáltatásokkal rendelkezik. Az elkészített naptár minden oldala megnézhető egy előnézeti ábrán is. Egy 13 lapos A3-as méretű naptár ára mindössze 3999 Ft. (Karácsony lévén dolgozunk kicsit a fiam PR-ján, ezért a nagymamáknak rendeltem egy-egy naptárt, így azok minőségéről és a rendelés menetéről hamarosan beszámolunk. – szerk.)

Az új szoftver másik újdonsága a képernyő jobb alsó sarkában megjelenő és minden más szoftver ablaka fölé pozicionált Képkosár. Első ránézésre nem látni az értelmét (a szoftverhez pedig nincs súgó), de egy képfájl megfogva és fölé mozgatva azonnal kiderül, hogy a képek összeválogatásában van nagy szerepe. Így a keresést, válogatást végezhetjük kedvenc képnézegető programunkban is, és csak a rendelés leadásához kell a Digilabor szoftverére váltani.