Új, nagy teljesítményű HP nyomtatók

0

Két új, nagy teljesítményű tintasugaras nyomtatót jelentett ma be a HP Magyarország. A Deskjet 6980 és a Deskjet 6940 közös jellemzője a 4800 dpi-s felbontás, 215 × 600 mm-es maximális nyomatméret és a 36 oldalas fekete-fehér, illetve a 27 oldalas színes nyomtatási sebesség. Mindkét nyomtató HP Vivera tintát használ, és képes szegély nélkül a papír mindkét oldalára nyomtatni. A Deskjet 6980-as wi-fi interfészen keresztül vezeték nélküli hálózatra csatlakozva is hasznáható.

Sajtóközlemény:

A HP új nagy teljesítményű nyomtatókat szállít otthoni és irodai használatra

Növelje a termelékenységet a vezetékkel vagy vezeték nélkül kapcsolódó nyomtatóval, amely rendkívüli sebességet és tartós, professzionális minőségű színes nyomatokat kínál

A HP a napokban mutatta be a HP Deskjet 6980 és a HP Deskjet 6940 színes tintasugaras nyomtatóit, két olyan nagy teljesítményű nyomtatót, amelyek rendkívüli sebességet és professzionális minőségű színes nyomatokat kínálnak megfizethető áron.

Vezetékes Ethernet kapcsolattal akár öt számítógép között is megosztható hozzáférés, és különösen gyors nyomtatás, ezek a kényelmesen használható nyomtatók sokkal hatékonyabb munkát tesznek lehetővé a felhasználóiknak otthon vagy az irodában. A vezetékes hálózati kapcsolat mellett a HP Deskjet 6980 gyors és egyszerű vezeték nélküli nyomtatást is lehetővé tesz a beépített Wi-Fi 802.11g/b interfésze révén. Mind a HP Deskjet 6980, mind pedig a HP Deskjet 6940 tartalmazza a SecureEasySetup funkciót, amellyel a felhasználók egyszerűen csatlakoztathatják őket a vezeték nélküli hálózathoz, tíz percnél rövidebb idő alatt.

A két új, nagyteljesítményű Deskjet nyomtatót azoknak a fogyasztóknak tervezték, akik nagy mennyiségben nyomtatnak és gyors professzionális minőségű nyomatatásra van szükségük1. A HP Deskjet 6980 és a HP Deskjet 6940 nyomtatók percenként 36 oldalas fekete-fehér és 27 oldalas színes nyomtatási sebességükkel nagyobb termelékenységet kínálnak. A nagy kapacitású HP 339 fekete és HP 344 három színű tintapatron, az opcionális 250 lap kapacitású papírtálca valamint az automatikus kétoldalas nyomtatás lehetővé tévő tartozék2 áll a rendelkezésére azoknak a felhasználóknak, akiknek a versenyben maradáshoz növelniük kell a termelékenységet.

Ezen kívül ezek a nyomtatók a HP Vivera tintákkal, 4800 dpi4 optimalizált felbontással és az opcionális hatszínes5 nyomtatással olyan professzionális minőségű fotókat készítenek, amelyek generációkon3 át ellenállnak a fakulásnak. A PictBridge kompatibilis kamerák tulajdonosai az előlapon lévő USB porton át csatlakoztathatják kamerájukat, és számítógép nélkül közvetlenül nyomtathatják ki a fotóikat. Mindkét nyomtató szabványos, illetve a felhasználó által beállított méretben, szegéllyel vagy szegély nélkül6 nyomtathatja a képeket egészen a 215 x 610 mm nagyságú panoráma nyomatokig. Jár hozzájuk a HP Photosmart Premier szoftver, amellyel a felhasználók szerkeszthetik, javíthatják és rendezhetik a digitális fotóikat.

A HP Deskjet 6980 és a 6940 nyomtatók támogatják a Windows 98, SE, Me, 2000 Professional, XP valamint a Macintosh Mac OS X v10.2, 10.3 operációs rendszereket illetve ezek későbbi verzióit.

A gyártó által ajánlott végfelhasználói ár, amely tartalmazza az ÁFA-t is, a Deskjet 6980 esetében 49 990 Ft, a HP Deskjet 6940-nél pedig 34 990 Ft. Mindkét típus 2006 februárjától kapható.