Megújult Epson tintapatronok és papírok

0

Az Epson legfrissebb kiadású Ultra Glossy fotópapírja 300 grammos és 10×15, 13×18 valamint A4 méretben kapható majd. A cég egyes AcuLaser nyomtatóihoz fejlesztett Color Laser Coated papírt elsősorban dokumentumok, poszterek és prezentációk nyomtatásához ajánlja az Epson, míg a 29,7x 120cm-es Laser Banner papír nagyobb nyomatokhoz, molinókhoz és panorámaképekhez ideális.

Az Epson DURABrite Ultra tinták az egyszerű grafikáktól a részletes fotókig többféle felhasználási területen megállják helyüket. Főként speciális gyantaborításukban különböznek a hagyományos tintáktól, amely vízállóságot és 120 éves színtartósságot biztosít.

Sajtóközlemény:

Az Epson új tintapatronjai és papírjai segítségével még jobb minőségben nyomtathat

Frankfurt, Paperworld kiállítás, 2006. február 17. – Az Epson bebizonyítja, hogy a minőség és a megfizethető ár megfér egymás mellett. Az Epson PhotoPack éa MultiPack kellékanyag-csomagok segítségével még olcsóbban nyomtathat az Epsontól megszokott kiváló minőségben. A cég folyamatos fejlesztésekkel támogatja üzleti partnerei stratégiáját, hisz a legjobb minőség elérése csak eredeti nyomtató, papír és tinta egyidejű alkalmazásával lehetséges.

Vadonatúj Epson Ultra Glossy fotópapír a ragyogó képekért

Az Epson Ultra Glossy fotópapírra nyomtatott képek elbűvölnek mindenkit kiemelkedő élességükkel és részletgazdagságukkal, korábban ismeretlen minőséget nyújtva. Az Epson Ultra Glossy fotópapírra nyomtatott képek még élőbbé teszik emlékeit, segítségükkel bármikor visszarepólhet az időben!

A papír kivételesen élénken ragyogó színeit simaságának, ultrafényes felületének és 300 g-os tömegének köszönheti. Az újdonság 10×15, 13×18 cm-es és A4-es méretben egyaránt elérhető. Az újonnan kifejlesztett papír, amely különösen alkalmas portrék és tájképek nyomtatására, eredeti Epson tinták használatokor nyújtja a legjobb minőséget..

Új papírok lézernyomtatókhoz

Két új lézernyomtatókba szánt papírral rukkolt elő az Epson. Az Epson Color Laser Coated papírra tökéletes minőségben nyomtathat prezentációkat, poszterokat, illetve egyéb dokumentumokat ragyogó fehérségének, finom felületének és 103 grammos tömegének köszönhetően. A papírt az Epson AcuLaser C900, C1100, CX11N, C1900, C8500, C8600 és C9100-as típucsaládba tartozó modelljeihez ajánlja.

Ezenkívül az Epson gondola azokra is, akiknek szokatlan méretű nyomatokat kell készíteniük. Molinókat, panorámaképeket és egyéb különleges grafikákat nyomtathat a 29.7 x 120 cm-es méretű Epson Laser Banner papírra, amelynek tömege 105 gramm négyzetméterenként. A papírt az Epson a C9100-as típushoz fejlesztette ki.

Még nagyobb rugalmasség az új DURABrite Ultra tintákkal

A DURABrite Ultra-val az Epson a tinták új generációját mutatja be. Úgy fejlesztették, hogy az összes nyomtatási követelménynek minél egyszerre megfeleljen a grafikáktól a fényes fotókig, miközben rgayogó, részletgazdag és tiszta képeket ad függetlenül attól, hogy normál, újrafelhasznált vagy fényes papíron alkalmazzák. Az új Epson DURABriteT tinták teljesen vízállóak, és a velük nyomtatott képek akár 120 éven át eredeti színeikben fognak tündökölni

Az Epson DURABrite Ultra speciális gyantaborításában különbözik normal pigmentalapú társaitól, így érve el a képek hihetetlen tartósságát. Az ezzel készült nyomatok erőteljesek, élesek és részletgazdagok. Az Epson DURABrite Ultra tintát csúcsminőségű képek, levelek és dokumentumok nyomtatását teszi lehetővé egyazon eszközön. Az új tintát használják az Epson DX3850, DX4200, DX4850, D68 és D88 nyomtatók.