Moles Béla fotókiállítása

0

Május 12-én fotókiállítás nyílik Moles Béla fotóiból, Embertől az állatig címmel.
Kontrasztos koncepció, az átlagos hétköznapi életből.
A Fotók a COCO-BONGO CLUB színes falain lesznek megtekinthetőek május 26-ig.

A kiállítást megnyitja: Pataki Illés szobrász, grafikus.

Cím: COCO-BONGO CLUB Budapest VII. Ker Síp utca 4.

Időpont: 2006.05.12. 18:30

További részletek a Moles Béla fotós weblapján

A helyszínül szolgáló belvárosi Club a mostani bemutató mellett rendszeres lehetőséget kíván biztosítani képzőművészeti kiállításoknak (amatőr fotósoknak, grafikusoknak festőknek).

A Club várja azon alkotók jelentkezését, akik szívesen részt vennének közös, tematikus, bemutatkozó jellegű kiállításokon, vagy össze tudnak állítani egy 20-30 képből álló önálló anyagot.
Kapcsolatfelvétel a grafit@citromail.hu e-mail címen, vagy a 30/2280679-es telefonszámon.

Néhány fotó a kiállítás anyagából, ízelítőül:

Moles Béla bemutatkozója:

Nagyon sok minden érdekel. A filozófia igen nagy szerepet tölt be az életemben, amolyan gondolati személy vagyok. Az összegyűjtött vallási és világnézeti eszmék szerint élek.
Az életben nagyon fontosnak tartom a szoros emberi kapcsolatok kialakí­tását számban és minőségben egyaránt. Úgy értem fontos, hogy máról holnapra egyre több embert ismerjek meg és ezek valamilyen szinten befolyásolják a jövőmet.
„A világot megismerni nem lehet de be kell neki mutatkozni mindenképp”
Talán ez az én jelmondatom. Olyan érzelmi vihar képes uralkodni bennem aminek kapcsán a képi gondolkodásom olykor, olykor szörnyű másokat megborzasztó képeket ölt.
Ez talán megosztja a nézőim véleményét rólam. Mindenesetre a munkáim legbelső őszinteségemet tanúsítják a világról bennem kialakult képről. Ez nem csak a képeimen, hanem a verseimben, zenéimben is megjelenik.

A fotózás körülbelül másfél éve foglalkoztat komolyabban. Olyan alkotói tevékenység, aminek rengetek határa van azonban a digitális technikával mindezt össze kapcsolva olyan szürrealitást érhetek el amit a rajzaimmal soha sem sikerülne. ha élhetek ezzel a hasonlattal A fények és árnyékok az én festékem az ecset, pedig a számítógép. Jogosan állíthatjuk, hogy a digitális alkotói tevékenység értékeiben kevesebbet ad mint egy egyedileg elkészített festmény illetve grafika.