Nemzetközi amatőr fotópályázat

0

Értékes jutalmakkal, többek között egy new york-i úttal lehet gazdagabb a ‘2006. Legjobb Amatőrfényképése’ verseny győztese. A Panasonic Batteries által kiírt pályázatra a www.photo-award.com oldalra feltöltött képekkel pályázhatnak az érdeklődők. A fotóanyagból minden hónap végén szakmai zsűri választja ki az adott ország havi nyertesét, a verseny végén pedig a fődíjasokat. A megmérettetés 2006. október 31-ig tart. A részletekről a fenti weboldal útmutatásában olvashatunk.

SAJTÓKÖZLEMÉNY:

A PANASONIC BATTERIES EGY PÁRATLANUL IZGALMASNAK ÍGÉRKEZŐ VERSENY KERETÉBEN KERESI ‘2006. AMATŐRFÉNYKÉPÉSZÉT! MAGYARORSZÁGON

A 2006. október 31-ig tartó versengés győztesét a cég egy New York-i utazással és egy exkluzív fotóstanfolyammal is megjutalmazza, mindemellett a hónap legjobb fotóit beküldő nyertesek Panasonic elem nyereményekkel és egyéb nagyszerű ajándékokkal gazdagodhatnak. A verseny népszerűségét jól érzékelteti, hogy az elmúlt évben 45225 fényképpel pályáztak Európa országaiban.

(Budapest, 2006. június 9.)

A Panasonic Batteries felhívása a fényképezés szenvedélyéről szól, hiszen arra ösztönzi a lelkes amatőröket, hogy egy varázslatos pillanatot, egy szokatlan helyzetet vagy éppen az élet egy vicces, vidám percét lencsevégre kapják. A versenynek a www.photo-award.com weboldal ad helyet. Magyar nyelvű útmutatást követve erre a weboldalra lehet feltölteni a pályázatban résztvevő képeket, de a galéria egyben arra is lehetőséget nyújt, hogy az eddig beérkezett munkákat az érdeklődők megtekinthessék. A weboldal ugyanakkor egy lenyűgöző online ’fotóegyetem’ is, amely ösztönző, praktikus javaslatokkal és tippekkel segíti a fotósokat számos hasznos témában.

A Panasonic Batteries vezető munkatársaiból és profi fényképészekből álló szakértő zsűri választja ki minden országban a havi nyerteseket, a verseny végén pedig három fődíjast. A végső nyertes kapja a Panasonic Batteries ’2006. Legjobb Amatőrfényképésze’ díját, és részt vehet egy fantasztikus New York-i utazáson július 6. és 11. között. Az utazás központi témája a ‘Valódi felfedezés’, így a nyertes egy izgalmas látványosságokban bővelkedő városnéző körútnak lehet részese, melynek főbb állomásai a Kínai és a Pénzügyi Negyed, a Rockefeller Központ, valamint a Battery Park is. A cég a kirándulást egy „Városnéző Helikoptertúrával” koronázza meg, amely során ’2006. Legjobb Amatőrfényképésze’ felülről is szemügyre veheti a ’Nagy Alma’ nevezetességei közül a Szadságszobrot, az Empire State, illetve a Chrysler Buildinget; elrepülhet az Ellis Island, a George Washington Híd és a Central Park felett. Természetesen a szórakozás sem maradhat el: egy Broadway show előadásra is meghívást kap a díjazott. Mindezek mellett hab a tortán, hogy a nyertes részt vehet a Luis Castaneda – 1994. legjobb Latin-Amerikai fotósa – által tartott tanfolyamon. A második és harmadik helyezettek nyereménye egy-egy kitűnő minőségű digitális fényképezőgép, a hónap legjobb fotóit beküldő pályázók pedig egyéb értékes Panasonic Batteries ajándékokat kapnak a társaságtól.

A pályázóknak nincs más teendőjük, mint feltölteni kedvenc képüket a www.photo-award.com oldalra!

A Panasonic Batteries Európában

A Panasonic Batteries a világ legnagyobb elemgyártója. A vállalat a Matsushita Electric Industrial (MEI) része, amely világvezető az elektronika és az elektronikus termékek területén. A Matsushita fogyasztói elektronika területén szerzett többéves tapasztalatának és know-how-jának köszönhetően a Panasonic Batteries egyedülálló piaci pozíciót szerzett Európában. A vállalat mintegy 900 alkalmazottat foglalkoztat, és több mint 30 európai országba szállít ’mobil’ energiát. Brüsszeli európai központja mellett a vállalat Belgiumban (Tessenderlo) és Lengyelországban (Gniezno) rendelkezik gyárakkal, amelyek évente több mint egymilliárd elemet állítanak elő. A Panasonic Batteries teljes termékkínálatában szerepelnek oxyride, alkáli- és, cink-karbon elemek, újratölthető akkumulátorok, fotó-lítium-, gomb-, óra-, és hallókészülékelemek.