Olympus E-300 és E-330 frissítések

0

A mai naptól új és ingyenes szoftverfrissítések tölthetők le az Olympus hivatalos weboldaláról. A firmware-ek az E-300 és E330 modelleket érintik és telepítésük után mindkét gépen pontosabb expozíciót tesznek lehetővé. Az E-330-hoz kiadott frissítés ezen felül B élőkép üzemmódban is engedélyezi az autofókusz működését.

Olympus E-300

Olympus E-330

A v1.2 (E-330) és v1.4 (E-300) verziószámú firmware-ek az alábbi sajtóközleményben írt módon tölthetők le és telepíthetők.

Sajtóközlemény:

Firmware frissítések az Olympus E-330 és E-300 fényképezőgépekhez

Hamburg, 2006. június 22. – Az Olympus firmware frissítéseket adott ki két digitális tükörreflexes E-System fényképezőgép-modellhez, az E-330 és E-300 típushoz. Az E-330 legújabb firmware frissítése makró élőkép előnézeti üzemmódban is lehetővé teszi az automatikus élességállítást. Mindemellett a frissítések mindkét modellnél növelik expozíció pontosságát makró üzemmódban és szpot fénymérés alkalmazása esetén. Már mindkét firmware frissítés azonnal letölthető.

Az E-330 és E-300 felhasználók ismét élvezhetik az Olympus vásárlás utáni szolgáltatásának előnyeit. A két NégyHarmad szabványú fényképezőgéphez elérhető legújabb firmware frissítésnek köszönhetően teljesítményük tovább javult a még kielégítőbb fotografikus eredményekért.

Az Olympus E-330 Firmware 1.2 verzió javításai:

  • Az AF funkció B (Makró élőkép előnézet) üzemmódban is elérhető:
    Az AEL/AFL gomb megnyomására a tükör leereszkedik, és aktiválódik az egyszeri AF üzemmód, majd a tükör visszaemelkedik, és lehetővé teszi az élőkép előnézetet.
  • Pontosabb expozíció:
    Javítja a fénymérés pontosságát makró üzemmódban és szpot fénymérés alkalmazása esetén.

Az Olympus E-300 Firmware 1.4 verzió javításai:

  • Pontosabb expozíció:
    Javítja a fénymérés pontosságát makró üzemmódban és szpot fénymérés alkalmazása esetén.

Az E-330 firmware frissítése 1.2 verzióra és az E-300 firmware frissítése 1.4 verzióra már letölthető. A telepítéshez indítsuk el az Olympus Master / Olympus Studio szoftvert, csatlakoztassuk a fényképezőgépet a számítógépre az USB kábelen keresztül, és csatlakozzunk az internetre. Válasszuk a Fényképezőgép frissítése (Update Camera) opciót az Olympus Master / Olympus Studio szoftver Online Szolgáltatás (Online Service) menüpontja alatt. A frissítés azonnal megkezdődik.