2 GB xD Picture Card

0

A memóriakártyák között jó már csak az xD kártyáknak nem volt 1 GB-nál nagyobb kapacitású változata. Míg más formátumok már a 4 GB kapacitású kártyát is kínálnak, az Olympus és a Fujifilm által preferált xD kártyaformátumnak kissé megkésve, de nem elkésve jelent meg a 2 GB-os kapacitású változata.

Sajtóközlemény:

Ezer kiváló minőségű képfájl: Egy memóriakártya

Új Olympus M-XD2GM nagy kapacitású, 2GB memóriakapacitású, kompakt adattároló eszköz digitális fényképezőgépekhez

2006. augusztus 4., Hamburg
Az Olympus bejelentette az M típusú xD-Picture Card™ memóriakártyák bevezetését, amely fejlett, ultrakompakt memóriakártya digitális fényképezőgépekhez.

2 gigabájtnyi kapacitásával az M-XD2GM memóriakártya jelenleg a legnagyobb tárolókapacitással rendelkező xD-Picture Card™ memóriakártya.

Az új memóriakártya 2006. szeptemberétől lesz kapható.

A digitális fényképezőgépek videofelvételi funkcióinak fejlődése és az igény a még jobb digitális képminőségre megköveteli a digitális fényképezőgépekkel használható tárolóeszközök kapacitásának és teljesítményének növekedését.

Az Olympus M-XD2GM M típusú xD-Picture CardTM memóriakártya 2GB tárolókapacitású, ultrakompakt, mindössze 25.0 (Sz) x20.0 (Ma) x1.7mm (Mé) adattároló eszköz.

8 megapixeles Olympus digitális fényképezőgéppel HQ üzemmódban a memóriakártyára körülbelül 1000 felvétel rögzíthető. Az Olympus xD-Picture CardTM memóriakártya nem csak az exkluzív Olympus Panoráma funkciót támogatja, de az Olympus Master (1.4 vagy újabb verzió) szoftveren keresztül a hozzáférési kód megadásával elérhetővé válik a népszerű 3D, olajfestmény, vízfestmény és művészi rajz funkció. Minden M típusú memóriakártya doboza tartalmaz egy 3 dimenziós szemüveget is!

Az M-XD2GM a fejlett, többszintű cellás (Multi-Level Cell) technológiára épülő, legújabb nagyteljesítményű tárolási technológiát alkalmazza, mely lehetővé teszi az M típusú xD-Picture CardTM memóriakártyák gyártását bármekkora kapacitással.

Fő jellemzők

  •  Modern MLC (Multi-Level Cell) technológia a nagy tárolókapacitásért
  •  Ultrakompak méret: 25.0(Sz) x 20.0(Ma) x 1.7mm(Mé)
  •  2GB memóriakapcitás
  •  Panoráma funkció és művészi hatások
  •  Ajándék 3D szemüveg

Figyelem:
Az M-XD2GM memóriakártya nem minden digitális fényképezőgép-modellel kompatibilis. Részletekért tekintse át az Olympus honlapján található kompatibilitási táblázatot.
A hozzáférési kód a memóriakártyához mellékelve található.
A sajtóközleményben említett vállalat és terméknevek az egyes vállalatok védjegyei.