Canon PIXMA mini 220 és mini 260

0

A Canon új sorozatot hozott létre a PIXMA nyomtatócsaládon belül. Korábban a Slephy családba sorolták azokat a tintasugaras nyomtatókat is, melyekkel csak 10×15 cm-es méretig lehetett képeket készíteni. Ezek elsősorban fotók nyomtatására alkalmasak. Ennek alapján persze lehet logikát találni, hogymiért a Selphy-l közé kerültek, de a működési módjuk miatt kevésbé (ti. a Selphy-k jó ideig csak hőszublimációs nyomtatókat foglaltak magukba – a szerk.).
Most úgy tűnik a Canon is felimserte, hogy jobban átlátható marad a termékeinek elnevezése, ha a tintasugaras fényképnyomtatókat is a PIXMA család alá sorolja, de tesz egy jól értelmezhető megkülönböztetést, amely a méretre vonatkozik. Így születtek tehát meg a PIXMA mini220 és PIXMA mini260 tintasugaras fénykép nyomtatók.

Canon PIXMA mini220

Canon PIXMA mini260

Sajtóközlemény:

PIXMA mini220 és mini260
A PIXMA új „mini” sorozata bővíti a kompakt fotónyomtatók piacát

Amstelveen, Hollandia, 2006 augusztus 24.: A Canon ma bejelentette a PIXMA „mini” sorozatú nyomtatók forgalomba hozatalát. A két új modellre, a PIXMA mini260-ra és a belépő szintű PIXMA mini220-ra a labor-minőségű, ugyanakkor a nagysebességű nyomtatás jellemző.

A csúcsmodell mini260 már a Canon innovatív új Easy-Scroll vezérlőgombjával is rendelkezik, amely először jelenik egy kompakt nyomtató kezelőszerveként. Az újratervezett felhasználói felület könnyebbé és intuitívabbá teszi a menüpontok elérését és a nyomtató funkcióinak használatát. A vezérlőgomb segítségével a felhasználó sokkal jobban kihasználhatja a nyomtató által nyújtott lehetőségeket. A felhasználóbarát formatervezés eredménye a behajtható fogantyú, amelynek köszönhetően a nyomtató egyszerűen hordozhatóvá, így tökéletes társa lehet a legújabb digitális fényképezőgépeknek és egyéb mobil képalkotó berendezéseknek.

„A PIXMA fotónyomtatók által nyújtott előnyöket már nagyon sok otthoni, otthoni-irodai (SOHO) és profi felhasználó élvezi, így azt várjuk, hogy az új PIXMA mini sorozat legalább ilyen sikeres lesz a kompakt fotónyomtatók növekvő piacán,” – mondta Mogens Jensen, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője. „Minden PIXMA nyomtató rendelkezik a Canon alapvető műszaki újításaival: innovatív digitális képfeldolgozás, médiakezelés és nyomtatófejek. A harmadik generációs PIXMA sorozat „mini” modelljei pedig az eleganciát és a stílusos megjelenést egyesítik a kiváló nyomtatási teljesítménnyel.”

A PIXMA mini sorozat főbb jellemzői:

  • Intuitív navigációs vezérlőfelület az új Easy-Scroll vezérlőgombbal, és a beépített 2,5 inch képátlójú (6,3 cm-es) színes TFT kijelzővel (mini260); illetve 2,5 inch képátlójú LCD képernyővel (mini220)
  • FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) nyomtatófej, fotólabor-minőségű és nagysebességű nyomtatás, valamint 9600 x2400 dpi felbontás 1 pikoliteres cseppekkel (mini260)
  • A ChromaLife100 rendszernek köszönhető tartós nyomatok
  • PictBridge, Bluetooth kapcsolat (az opcionális Bluetooth BU-20 adapter segítségével), valamint IrDA közvetlen nyomtatás kompatibilis mobil képalkotó berendezésekről
  • Kompakt méretek a könnyű hordozhatóság és az útközbeni használat érdekében

Easy-Scroll vezérlőgomb és intuitív vezérlőfelület
A PIXMA mini sorozatában a mini260 először alkalmazták a Canon új Easy-Scroll vezérlőgombját. A vezérlőgomb a PIXMA-sorozat többi felső-kategóriás nyomtatóiban már jelen van, a 2,5 inches TFT kijelzőjével együtt jelentősen megkönnyíti a menüpontok kiválasztását és a funkciók használatát. Az összes nyomtatási opció elérhető úgy, hogy a felhasználó a forgatógomb segítségével ikonok közül válogat a TFT kijelzőn. Hasonlóan a zeneszámok közötti válogatáshoz egy MP3 lejátszón, az Easy-Scroll vezérlőgombbal a felhasználó szórakoztató módon fedezheti fel a PIXMA mini nyomtató által nyújtott lehetőségeket.
A belépő szintű mini220-as modell 2,5 inch képátlójú LCD kijelzővel, és a vezérlőgombokkal könnyen használható funkciókkal rendelkezik. Mindkét modellbe képjavító funkciókat is építettek, így kifogástalan minőségű fotók nyomtathatók velük. A 2,5 inches kijelzőn megjelenített képeken az Image Optimizer funkcióval elvégezhető a vörösszem-korrekció, az arc-derítés (face brightening) és egyéb optimalizációk is.

Nagysebességű nyomtatás és kiváló felbontású nyomatok
A stílusos megjelenésű és kompakt méretű PIXMA mini nyomtatókat már a Canon FINE technológiáját alkalmazó újgenerációs nyomtatófejekkel építették. A csúcsmodell mini260 felbontása 9600×2400 dpi, a tintacseppecskék térfogata 1 pikoliteres, így kifogástalan tisztaságú nyomatok, kiváló színvisszaadás és gyors nyomtatás jellemzi. A mini260 egy szegélynélküli 10×15 cm-es fotót minden korábbinál gyorsabban nyomtat ki, és a Canon ContrastPLUS technológiáját használja: külön fekete tinta segítségével tovább javítja a kontrasztot. A belépő szintű mini220 labor-minőségű nyomatokat állít elő 48002×1200 dpi felbontással, a 2 pikoliteres cseppeket kilövellő FINE Micro-Nozzle fúvókák segítségével. Háromszínű tintapatront alkalmaz, amelyeket egyszerűen lehet cserélni, egy 10×15 cm-es fotót kb. 67 másodperc alatt állít elő (6 megapixeles kép nyomtatása kiválasztott digitális fényképezőgépekről, PictBridge-en keresztül, a Canon Plus Glossy fotópapír alapbeállításaival (szegélynélküli nyomtatás). (A valós nyomtatási sebesség kismértékben eltérhet.)).

Közvetlen nyomtatás
A PIXMA mini nyomtatók többféle lehetőséget nyújtanak a számítógép nélküli közvetlen nyomtatásra. A felhasználó közvetlenül kinyomtathatja fotóit fényképezőgépről, vagy egyéb más képalkotó eszközről.
Könnyedén csatlakoztatható a nyomtatóhoz PictBridge-kompatibilis fényképezőgép, illetve közvetlenül a nyomtató kártyaolvasójába illesztett memóriakártyáról is nyomtathatók ki képek. A nyomtató a legtöbb, digitális fényképezőgépben és videokamerában használt memóriakártyát ismeri . A további IrDA és Bluetooth kompatibilitás (az opcionális Bluetooth BU-20 adapter segítségével) lehetővé teszi a mobiltelefonban vagy PDA-ban tárolt képek vezeték nélküli átküldését a nyomtatóra. Számítógéphez a nagysebességű USB 2.0 kapcsolaton keresztül lehet csatlakoztatni a nyomtatót, és ehhez a Canon szoftvere is rendelkezésre áll.
A PIXMA mini egységek sokféle Canon gyártmányú kellékanyagot támogatnak, többek között a fényes (Glossy) fotópapírt is, az új 10×18 cm-es Wide méretű (4”x7.1”) fotópapírt, valamint a hitelkártya méretű papírt és a mini öntapadó cédula méretet is6.

Kiegészítő információk

Szoftverek
Mindkét PIXMA mini nyomtató a következő szoftverrel csomagolva kapható:
Easy-PhotoPrint – lehetővé teszi képek kinyomtatását három egyszerű lépésben – különböző opciókkal segít, pl. a média kiválasztása, skálázás. Olyan funkciókat tartalmaz, mint például a Face Sharpening (arckép élesítése: ami a fókuszon kívülre került arcokat teszi élesebbé a képen, a Red-Eye Correction (vörösszem-korrekció) és a Digital Face Smoothing (digitális arcsimítás, ami a ráncokat teszi kevésbé feltűnővé).

Kompatibilitás
A PIXMA mini nyomtatók kompatibilisek a Windows 2000/XP és a Mac OSX v10.2.8 – 10.4 verziójú operációs rendszerekkel.

Felhasználható nyomathordozók
A Canon a nyomtatási technológiák területén szerzett versenyelőnye az eredeti Canon fotóanyagokkal és festékekkel használható ki igazán. A cég számos anyagot dolgozott ki, a választék napról napra bővül: ezek a nyomathordozók kifejezetten a FINE tintasugaras nyomtatási technológia használatához készültek. A papírok és egyéb hordozók széles formátum- és felületválasztékban, illetve méretben kaphatók (pl.: minimatricák, fényes, félfényű és matt anyagok). Az új fényes „Everyday Use” (GP-501) fotópapír ideális a fotók gazdaságos nyomtatásához. A Photo Paper Pro (PR-101) a legmagasabb minőségi követelményeket is kielégítő, rendkívül tartós professzionális képek első számú anyaga.

Technológiai ismertető

FINE
A Canon szabadalmaztatott FINE félvezetőgyártási technológiája rendkívüli nyomtatási sebességet kínál mind fotónyomtatáshoz, mind dokumentumnyomtatáshoz azzal, hogy kivételesen hosszú, nagyszámú és sűrűn elhelyezkedő fúvókákkal ellátott nyomtatófejek állíthatók elő. Ennek eredményeként a hagyományos tintasugaras technológiához képest kevesebb idő alatt több festék juttatható a papírra, és ezzel gyors, szegély nélküli fotónyomtatás valósítható meg.
A FINE technológiával gyakorlatilag szemcsementes fotók nyomtathatók, mivel a 9 mikronos mikrofúvókák rendkívül egyenletesen és pontosan juttatják a mikroszkopikus (akár 1 pikoliteres) méretű cseppecskék millióit a papírra másodpercenként.

ChromaLife100
Annak érdekében, hogy a képek tovább ellenálljanak a fakulásnak, a nyomtatók támogatják a Canon ChromaLife100 rendszer használatát. Ez egy színezékalapú tintákból kialakított eredeti Canon-rendszer, amely kivételesen széles színskála megjelenítésére képes és kifejezetten a FINE nyomtatófejekhez készített fotópapírokhoz fejlesztették ki. Ez a technológiai háromszög (a fúvóka-kialakítás, a festék és a nyomathordozó) olyan nyomatokat eredményez, amelyek minőségben és élettartamban is felveszik a versenyt a hagyományos vegyi eljárással készült képekkel. A nyomatok albumban tárolva 100, üveg alatt kiállítva 30 évig ellenállnak a fakulásnak, és 10 évet még akkor is kibírnak, ha ki vannak téve a levegő káros hatásainak.

Canon PIXMA mini260
NYOMTATÁSI FUNKCIÓK
Felbontás Max. 9600[1] x 2400 dpi
Nyomtató egység 4-tinta, 1 pl-es mikrofúvókás technológia, FINE nyomtatófej
Nyomtatási sebesség – fotólabor minőségben Szegélynélküli 10 x 15 cm: Kb. 59 másodperc (Camera Direct) [2]
Tintapatron konfiguráció 4 színes tintapatron – C, M, Y, K (CLI-36 színű)
Színes tintapatron(ok) kapacitása A kapacitásokról a www.canon-europe.com/ink/yield című oldalon olvashat.
Média típusa Photo Paper Pro (PR-101), Photo Paper Plus Glossy (PP-101), Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-101/SG-201), Glossy Photo Paper (GP-401), Glossy Photo Paper „Everyday Use” (GP-501), Matte Photo Paper (MP-101), Photo Stickers (PS-101)
Média adagolása Elülső adagoló: max. 20 lap
Média méretei 10 x 15 cm, 10 x 18 cm (wide), hitelkártya (54 x 86 mm)
Média tömege Canon speciális média 270 g/m²-ig.
Szegélynélküli nyomtatás Lehetséges, Photo Paper Pro (10 x 18 cm és 10 x 15 cm), Photo Paper Plus Glossy (10 x 15 cm), Photo Paper Plus Semi-gloss (10 x 15 cm), Glossy Photo Paper (10×15 cm és Credit Card), Matte Photo Paper (10 x 15 cm) médiákra
CSATLAKOZTATÁS
Csatlakozás számítógéphez Nagysebességű USB 2.0 [4]
Csatlakozás fényképezőgéphez Közvetlen nyomtató port: közvetlen fotónyomtatás PictBridge-kompatibilis digitális fényképezőgépekről és videokamerákról
Csatlakozás mobiltelefonhoz/PDA-hoz IrDA 1.2 (csak JPEG), Bluetooth Ver1.2 [5] (az opcionális Bluetooth BU-20 adapterrel) (csak JPEG) és fotónyomtatás PictBridge-en keresztül
LCD kijelző 2,5 collos, 230400 pixeles színes TFT kijelző széles látószöggel és Easy-Scroll vezérlőgombbal
Nyelvek száma (LCD) 15 nyelv választható: angol, német, francia, olasz, spanyol, holland, portugál, svéd, finn, norvég, dán, orosz, cseh, magyar, lengyel, török, görög, szlovén, egyszerűsített kínai, japán
Card Direct: Közvetlen nyomtatás memóriakártyáról CompactFlash ®, Microdrive, Smart Media®, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, SD Memory Card ® és MultiMediaCard™(V3.31). xD-PictureCard™ [6], Memory Stick Duo™ [6], Memory Stick PRO Duo™ [6], RS-MMC™(V3.31) [6] és miniSD™ [6].
Card Direct nyomtatási funkciók Photo Index Print, Layout Print, Sticker Print, Single/Multi/All Photo Print, DPOF, Slide Show, Trimming/Search
Card Direct képjavítási funkciók Borderless/Bordered, vörösszem-korrekció, arc világosítás, Vivid Photo, Photo Optimizer PRO, zajcsökkentés, kép optimalizálás, fényerő, kontraszt, Colour Hue, szépia, Simulate Illustration
MEGHAJTÓPROGRAMOK ÉS SZOFTVEREK
Támogatott operációs rendszerek Windows XP SP1,SP2/Windows 2000 Professional SP2, SP3, SP4 Mac OS X v.10.2.8 – v.10.4
Operációs rendszer követelmények Windows ® XP, 2000 Professional, Millennium Edition, 98 / Internet Explorer 5.0-6.x / Pentium ® II 300 MHz illetve ezzel kompatibilis processzorok [7] / 128 MB RAM / 400 MB szabad hely a merevlemezen / CD-ROM meghajtó / 800 x 600 felbontású megjelenítő, 16 bites színekkel
Mac OS X v.10.2.8 / Safari / Intel ® processor Power PC G3, G4, G5 / 128 MB RAM / 250 MB szabad hely a merevlemezen / CD-ROM meghajtó / 800×600 felbontású megjelenítő, Thousands Colours
Meghajtóprogram jellemzők Windows: Photo Optimizer PRO, Image Optimizer, Photo Noise Reduction, Vivid Photo Mac: Photo Optimizer PRO, Vivid Photo, Photo Noise Reduction
Mellékelt szoftverek Windows: Easy-PhotoPrint
Mac: Easy-PhotoPrint
EGYÉB ADATOK
Áramforrás AC 100-240V, 50/60Hz
Teljesítményfelvétel Kb. 2,0 W (készenlét), kb. 0,5 W (kikapcsolva), kb. 13,4 W (nyomtatás)
Hőmérséklettartomány Működési környezetben: 5° – 35° C
Páratartalom Működési környezetben: 10 – 90% RH (lecsapódás nélkül)
Akusztikus zajszint Kb. 38 dB (A) (legjobb minőségű nyomtatásnál)
Méretek (Sz x H x M) 226 x 225 x 82 mm
Tömeg Kb. 2,2 kg

Általános megjegyzések
A specifikációk külön figyelmeztetés nélkül változhatnak
A 10×15 cm-es szegélymentes fotónyomtatási sebességet alapértelmezett meghajtóprogram beállításokkal, Canon Photo Paper Plus Glossy médián mértük
A nyomtatási sebességet (ppm, oldal/perc) a standard Canon minta szerint mértük. A nyomtatási sebesség változhat a számítógép-konfiguráció, csatlakozás, szoftverkonfiguráció, a dokumentum összetettsége, a nyomtatási mód, fedettség, az alkalmazott papír típusa függvényében és nem számít bele a számítógép által az adatfeldolgozáshoz igényelt idő.
A márka- és terméknevek a hozzájuk tartozó cégek védjegyei.
A Microsoft, a Windows és a Windows logó a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
A ChromaLife100-ról további információkért látogasson el a következő honlapra: www.canon-europe.com/chromalife100

Lábjegyzetek
[1] A tintacseppek legjobb esetben 1/9600 hüvelyk sűrűségű osztással helyezkedhetnek el
[2] 6 megapixeles kép nyomtatása kiválasztott fényképezőgépről PictBridge segítségével áttöltve, alapbeállításokkal, Canon Photo Paper Plus Glossy médiára (szegély nélkül). (A valós sebesség kismértékben eltérhet.)
[3] Canon standard minta nyomtatása 10×15 cm-es Photo Paper Plus Glossy médiára a Windows XP meghajtó alapbeállításaival, szegélynélküli módban, a Windows XP Photo Printing Wizard használatával. A feltüntetett érték átlag, amelyet folyamatosan mértünk a tintapatron felbontása után közvetlenül, egészen a kifogyásáig. A tintapatron kapacitása változhat.
[4] Az USB kapcsolat csak előre telepített Windows XP/2000/Me/98 rendszert futtató PC esetén garantált. Az USB 2.0 High Speed teljesítményhez Windows XP Service Pack 1 vagy Windows 2000 Service Pack 4 vagy Mac OS X 10.2.7-es illetve későbbi kiadása szükséges előre telepített USB 2.0 porttal.
[5] Windows XP Service Pack 1 vagy újabbal rendelkező számítógépek, a Microsoft „Support for Bluetooth Wireless Devices” támogatásával, illetve Toshiba Windows XP számítógépek Bluetooth Settings Version 3.00.10 vagy újabbal (csak HCRP). Mac OS X v10.3.3 vagy újabb. Kompatibilis eszközök: PC, PDA, mobiltelefon vagy egyéb Bluetooth-kompatibilis eszközök (a Bluetooth működése függ az adott eszköztől és a használt szoftver verziójától.)
[6] A külön megvásárolható adapterrel.
[7] A nagysebességű USB 2.0 használatához Pentium ® III vagy ezzel kompatibilis processzor (Celeron ® 566 MHz) szükséges.

Canon PIXMA mini220
NYOMTATÁSI FUNKCIÓK
Felbontás Max. 4800[1] x 1200 dpi
Nyomtató egység 3-tinta, 2 pl-es mikrofúvókás technológia, FINE nyomtatófej
Nyomtatási sebesség – fotólabor minőségben Szegélynélküli 10 x 15 cm: Kb. 67 másodperc (Camera Direct) [2]
Tintapatron konfiguráció 3 színes tintapatron – C, M, Y (BCI-16 színű)
Színes tintapatron(ok) kapacitása A kapacitásokról a www.canon-europe.com/ink/yield című oldalon olvashat.
Média típusa Photo Paper Pro (PR-101), Photo Paper Plus Glossy (PP-101), Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-101/SG-201), Glossy Photo Paper (GP-401), Glossy Photo Paper „Everyday Use” (GP-501), Matte Photo Paper (MP-101), Photo Stickers (PS-101)
Média adagolása Elülső adagoló: max. 20 lap
Média méretei 10 x 15 cm, hitelkártya (54 x 86 mm)
Média tömege Canon speciális média 270 g/m²-ig.
Szegélynélküli nyomtatás Lehetséges, Photo Paper Pro (10 x 18 cm és 10 x 15 cm), Photo Paper Plus Glossy (10 x 15 cm), Photo Paper Plus Semi-gloss (10 x 15 cm), Glossy Photo Paper (10×15 cm és Credit Card), Matte Photo Paper (10 x 15 cm) médiákra
CSATLAKOZTATÁS
Csatlakozás számítógéphez USB 2.0 [4]
Csatlakozás fényképezőgéphez Közvetlen nyomtató port: közvetlen fotónyomtatás PictBridge-kompatibilis digitális fényképezőgépekről és videokamerákról
Csatlakozás mobiltelefonhoz/PDA-hoz IrDA 1.2 (csak JPEG), Bluetooth Ver1.2 [5] (az opcionális Bluetooth BU-20 adapterrel) (csak JPEG) és fotónyomtatás PictBridge-en keresztül
LCD kijelző 2,5 collos, 23232 pixeles színes LCD kijelző operátor panellel
Nyelvek száma (LCD) 15 nyelv választható: angol, német, francia, olasz, spanyol, holland, portugál, svéd, orosz, cseh, magyar, lengyel, török, egyszerűsített kínai, japán
Card Direct: Közvetlen nyomtatás memóriakártyáról CompactFlash ®, Microdrive, Smart Media®, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, SD Memory Card ® és MultiMediaCard™(V3.31). xD-PictureCard™ [6], Memory Stick Duo™ [6], Memory Stick PRO Duo™ [6], RS-MMC™(V3.31) [6] és miniSD™ [6].
Card Direct nyomtatási funkciók Photo Index Print, Layout Print, Sticker Print, Single/Multi/All Photo Print, DPOF, Slide Show, Trimming/Search
Card Direct képjavítási funkciók Borderless/Bordered, vörösszem-korrekció, arc világosítás, Vivid Photo, Photo Optimizer PRO, zajcsökkentés, kép optimalizálás, fényerő, kontraszt, Colour Hue, szépia, Simulate Illustration
MEGHAJTÓPROGRAMOK ÉS SZOFTVEREK
Támogatott operációs rendszerek Windows XP SP1,SP2/Windows 2000 Professional SP2, SP3, SP4 Mac OS X v.10.2.8 – v.10.4
Operációs rendszer követelmények Windows ® XP, 2000 Professional, Millennium Edition, 98 / Internet Explorer 5.0-6.x / Pentium ® II 300 MHz illetve ezzel kompatibilis processzorok [7] / 128 MB RAM / 400 MB szabad hely a merevlemezen / CD-ROM meghajtó / 800 x 600 felbontású megjelenítő, 16 bites színekkel
Mac OS X v.10.2.8 / Safari / Intel ® processor Power PC G3, G4, G5 / 128 MB RAM / 250 MB szabad hely a merevlemezen / CD-ROM meghajtó / 800×600 felbontású megjelenítő, Thousands Colours
Meghajtóprogram jellemzők Windows: Photo Optimizer PRO, Image Optimizer, Photo Noise Reduction, Vivid Photo Mac: Photo Optimizer PRO, Vivid Photo, Photo Noise Reduction
Mellékelt szoftverek Windows: Easy-PhotoPrint
Mac: Easy-PhotoPrint
EGYÉB ADATOK
Áramforrás AC 100-240V, 50/60Hz
Teljesítményfelvétel Kb. 1,5 W (készenlét), kb. 0,7 W (kikapcsolva), kb. 11 W (nyomtatás)
Hőmérséklettartomány Működési környezetben: 5° – 35° C
Páratartalom Működési környezetben: 10 – 90% RH (lecsapódás nélkül)
Akusztikus zajszint Kb. 39 dB (A) (legjobb minőségű nyomtatásnál)
Méretek (Sz x H x M) 220 x 222 x 99 mm
Tömeg Kb. 2.0 kg

Általános megjegyzések
A specifikációk külön figyelmeztetés nélkül változhatnak
A 10×15 cm-es szegélymentes fotónyomtatási sebességet alapértelmezett meghajtóprogram beállításokkal, Canon Photo Paper Plus Glossy médián mértük
A nyomtatási sebességet (ppm, oldal/perc) a standard Canon minta szerint mértük. A nyomtatási sebesség változhat a számítógép-konfiguráció, csatlakozás, szoftverkonfiguráció, a dokumentum összetettsége, a nyomtatási mód, fedettség, az alkalmazott papír típusa függvényében és nem számít bele a számítógép által az adatfeldolgozáshoz igényelt idő.
A márka- és terméknevek a hozzájuk tartozó cégek védjegyei.
A Microsoft, a Windows és a Windows logó a Microsoft Corporation védjegyei vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
A ChromaLife100-ról további információkért látogasson el a következő honlapra: www.canon-europe.com/chromalife100

Lábjegyzetek
[1] A tintacseppek legjobb esetben 1/4800 hüvelyk sűrűségű osztással helyezkedhetnek el
[2] 6 megapixeles kép nyomtatása kiválasztott fényképezőgépről PictBridge segítségével áttöltve, alapbeállításokkal, Canon Photo Paper Plus Glossy médiára (szegély nélkül). (A valós sebesség kismértékben eltérhet.)
[3] Canon standard minta nyomtatása 10×15 cm-es Photo Paper Plus Glossy médiára a Windows XP meghajtó alapbeállításaival, szegélynélküli módban, a Windows XP Photo Printing Wizard használatával. A feltüntetett érték átlag, amelyet folyamatosan mértünk a tintapatron felbontása után közvetlenül, egészen a kifogyásáig. A tintapatron kapacitása változhat.
[4] Az USB kapcsolat csak előre telepített Windows XP/2000/Me/98 rendszert futtató PC esetén garantált. Az USB 2.0 High Speed teljesítményhez Windows XP Service Pack 1 vagy Windows 2000 Service Pack 4 vagy Mac OS X 10.2.7-es illetve későbbi kiadása szükséges előre telepített USB 2.0 porttal.
[5] Windows XP Service Pack 1 vagy újabbal rendelkező számítógépek, a Microsoft „Support for Bluetooth Wireless Devices” támogatásával, illetve Toshiba Windows XP számítógépek Bluetooth Settings Version 3.00.10 vagy újabbal (csak HCRP). Mac OS X v10.3.3 vagy újabb. Kompatibilis eszközök: PC, PDA, mobiltelefon vagy egyéb Bluetooth-kompatibilis eszközök (a Bluetooth működése függ az adott eszköztől és a használt szoftver verziójától.)
[6] A külön megvásárolható adapterrel.
[7] A nagysebességű USB 2.0 használatához Pentium ® III vagy ezzel kompatibilis processzor (Celeron ® 566 MHz) szükséges.