Fotópályázat: Sörözni jó

0

Elsősorban vidám, baráti sörözések alkalmával készült fotókat várnak a Magyar Sörgyártók Szövetsége által meghirdetett fotópályázatra.
A pályamunkák postai, vagy elektronikus úton nyújthatók be, beérlezési határidő 2006. december 1.

Sajtóközlemény:

Sörözni jó – Fotópályázat

Pályázatot hirdet fotósok részére a Magyar Sörgyártók Szövetsége. A vidám baráti sörözések élményeit tükröző alkotásokat december 1-ig várják, a közönség és a szakmai zsűri által leginkább kedvelt fotók készítői értékes jutalomban részesülnek.

A Magyar Sörgyártók Szövetsége megismétli a 2005-ben zajlott közkedvelt „Sörözni jó” fotópályázatát. A baráti sörözések hangulatát megörökítő alkotásokat december 1-jéig lehet elküldeni postán a Magyar Sörgyártók Szövetsége címére (1052 Budapest, Fehérhajó u. 8-10., III. em. 1.) vagy emailben a mssz@sorszovetseg.hu címre.

A pályázók közvetlenül is feltölthetik munkáikat a pályázat hivatalos honlapján: www.sorszovetseg.hu/foto.

A versenyre bárki nevezési díj nélkül pályázhat, aki elfogadja a kiírók feltételeit és a beküldött fotók szerzői jogi birtokosa. A részvevők egymás alkotásaira is szavazhatnak a pályázat hivatalos oldalán. A pályázati határidő lejártát követően a szavazatokat összesítik és a legtöbb ajánlást kapott alkotás készítője, valamint a szakmai zsűri által kiválasztott fotó alkotója értékes jutalomban részesül.