Kurucz Attila fotókiállítása

0

Mindig örömteli esemény, ha egy fotográfiát kedvelő és művelő embernek saját fotókiállítása nyílik. Pláne örömteli, ha minderről úgy számolhatunk be, hogy a fotós képeit már a Fotózz!hu-ról ismerhetjük.

Holnap nyílik meg Kurucz Attila (Fotózz!hu: fotoblog) első önálló fotókiállítása, melyre a fotós sok szeretettel várja az érdeklődőket.

A miskolci Ifjúsági és Szabadidő Ház fotógalériája tisztelettel meghívja Önt és barátait 2007. február 9.-én 17 órára Kurucz Attila „Az én világom” című fotókiállításának megnyitására.

A kiállítást megnyitja: Csépányi-Fürjes László.
A megnyitón közreműködik Fukk Attila – basszusgitár és Tímár Krisztián – gitár.

Ifjúsági és Szabadidő Ház fotógalériája
Miskolc, Győri kapu 27.

A kiállítás megtekinthető hétköznap 9.00-19.00 óráig
szombaton 9.00-13.00 óráig

Kurucz Attila (1967) távközlési mérnök bemutatkozása:

A családi emlékképeken túlmutató fotózással 3 éve kezdtem komolyan foglalkozni, amikor hozzájutottam életem első digitális kamerájához. Elvarázsolt a kezemben lévő technika és lehetőség, látogatni kezdtem a fotózással kapcsolatos internetes oldalakat, nézegettem mások képeit, és tanultam, kisérleteztem. Kezdetben csak egyedül jártam a várost, a környező hegyeket és közben rácsodálkoztam, hogy előtte mennyi mindent nem láttam, vagy másképp láttam…
Az internetes kapcsolatoknak köszönhetően megismerhettem néhány remek fotóst, akiket azóta már barátaimnak vallhatok. Így kerültem kapcsolatba a Miskolci Fotóklub Egyesülettel (http://www.miskolci-fotoklub.hu), amelynek 2005 őszétől tagja vagyok.
Ez a kiállítás életem első önálló bemutatkozási lehetősége. Mindenkit nagy szeretettel várok!

Ízelítőül néhány kép a kiállítás anyagából: