Továbbfejlesztett matt papír A2-es méretben

0

Nem csak üzletekbe, hanem fényképeszeknek, fotóművészeknek és ügynökségeknek is szánja legújabb nagy méretű matt papírjait az Epson.

Az akár A2 méretben is megvásárolható új, továbbfejlesztett matt papír nagy színterjedelmet és remek szilárdságot kínál.

Sajtóközlemény:

Az Epson A3+ és A2 méretű Enhanced Matte Poster Board plakátot mutatott be

2007. február 15. – Az Epson A3+ és A2 méretben is bemutatta Enhanced Matte Poster Board plakátját. Az erre a médiára készült nyomatok kitűnően mutatnak a kirakatokban vagy az eladótérben, de természetesen a fényképészek, művészeti ügynökségek és POP-nyomtatással foglalkozó cégek is nagy hasznát veszik a lapos, matt felületnek, amely egy 1,3 mm vastag felkasírozott nyomat szilárdságát nyújtja. A kifejezetten az Epson UltraChrome K3 nyomtatókhoz készült anyag csillogásmentes képeket eredményez nagy színterjedelemmel, az árnyékos és csúcsfényes területek egyaránt kiemelkedő részletességével. A lapok A3+ és A2-es méretben kaphatók.

Az Enhanced Matte Poster Board lapok 850 g/m2 tömegűek és mindkét oldalukra lehet nyomtatni. Két réteg elemiklór-mentes (ECF) papírból, valamit két további, a Forest Stewardship Council (FSC) emblémáját viselő rétegből állnak. Az FSC embléma az olyan termékeket fémjelzi, amelyek a felelős erdőgazdálkodás elerjedését támogatják szerte a világon.

Marco van Niekerk, az Epson Europe nagyformátumú nyomtatókkal foglalkozó részlegének vezető termékmenedzsere így nyilatkozott: „A különféle jelzések és kiállítási dekorációs anyagok gyorsan és egyszerűen előállíthatók az Epson UltraChrome K3-kompatibilis nyomtatók és az Epson Enhanced Matte Poster Board plakátok segítségével. Nincs szükség további kasírozásra ahhoz, hogy robusztus, megbízható végeredményt kapjunk, csak nyomtatni kell és kihelyezni a nyomatokat. Az 1,3 mm vastag lapot könnyedén kezelik az Epson nyomtatók, hála az Epson egyedi Micro Piezo nyomtatófeje miatti egyenes papírútnak. A lap használható minden Epson UltraChrome- és UltraChrome K3-kompatibilis nyomtatóban, és kényelmes, húszlapos csomagban kapható.”

Az Enhanced Matte Poster Board legfontosabb jellemzői

  • Ideális kirakatplakátokhoz és dekorációhoz
  • A felkasírozott nyomat szilárdságát kínálja – 1,3 mm vastag
  • Éles, ragyogó képek fényes fehér felületen
  • Egyszerűen használható az Epson UltraChrome- és UltraChrome K3-kompatibilis nyomtatókban
  • Selymes nyomatok matt kidolgozással
  • A3+ (329 mm x 483 mm, 20 lap) és A2 (420 mm x 594 mm, 20 lap) csomagok
  • Nagyobb méretben is elérhető: 24″ x 30″ és 30″x 40″ hüvelykes lapok

Az Enhanced Matte Poster Board javasolt végfelhasználói ára áfával:
A3+: 15 200 Ft + ÁFA (20 lap)
A2: 23 320 Ft + ÁFA (20 lap)
24″x30″: 24 650 Ft + ÁFA (10 lap)
30″x40″: 23 550 Ft + ÁFA (5 lap)