Állatvédelmi Fotópályázat 2007

0

Az állatszeretet bemutatása a fő témája annak a fotópályázatnak, melyet az Orpheus Országos Állatvédõ és Természetbarát Közhasznú Egyesület hirdetett meg. A pályázatra filmes és digitális technikával készült fotóval egyaránt lehet nevezni, a pályaműveket digitális formában várják, postai küldeményként.

A beérkezési határidő: 2007. május 20.

Sajtóközlemény:

Állatvédelmi Fotópályázat 2007

Az Orpheus Országos Állatvédõ és Természetbarát Közhasznú Egyesület pályázatot hirdet ” Állatvédelmi Fotópályázat 2007″ címmel, melynek célja az állatszeretet, a környezeti tudatosság fokozása, a kreatív alkotószellem ösztönzése, illetve annak bemutatása.

A pályázaton 13-18 évesek, 18 év felettiek külön korosztályokban indulhatnak. A fotópályázaton a résztvevők hagyományos fényképezőgéppel készített, digitális technikával alkotott, képszerkesztő programmal átalakított (javított, átszerkesztett) munkákkal is indulhatnak. Méret és minőségi követelmény nincs.

Ideális pályázati témák (ezektől el lehet térni): szenvednek az állatok, boldog állatok, gazdasági állatok, prémcélú állatok, gazdasági állatok, laborállatok, kóbor állatok, sintértelep, cirkusz és állatkert. Egy pályázó egy kategóriában maximum egy alkotást küldhet be.

A legjobb alkotások kiállításon/kiállításokon kerülnek bemutatásra, illetve felkerülnek az állatvédő szervezet Internetes képgalériájába is. A legjobb minőségű fényképekből kiadványok, képeslapok, plakátok is készülnek.

Pályázati információk:
Az elkészített munkákat e-mailben a palyazat@zug.hu címre vagy postai úton digitális formában (Floppyn vagy CD-n) kell elküldeni az Orpheus Egyesület, 6701 Szeged, Pf.: 929 címre (név, pontos cím, korosztály megjelöléssel).

Küldésnél fel kell tüntetni: „Állatvédelmi Fotópályázat 2007

A legjobb alkotások készítői pénzdíjat, állatvédelmi kiadványokat, vásárlási utalványokat, DVD lemezeket, állatos magazin előfizetéseket, táborozásokat kapnak.

A pályázatoknak 2007. március 20 – 2007. május 20 között kell beérkezniük.

Az díjak postai úton jutnak el az alkotókhoz.

További információ kérhető a 06-20/99-59-409-es telefonszámon vagy az palyazat@zug.hu címen.

A pályázó munkája megküldésével hozzájárul ahhoz, hogy alkotása kiadványokban megjelenjen. A pályázó tudomásul veszi, hogy az egyesület kéziratot nem küld vissza és külön kérésre anyagilag nem honorál. A pályázat kiírás teljes egészében a www.zug.hu oldalon olvasható.

A pályázat ideje alatt is ingyenes kiadványrendelés állatbarátoknak: közepes méretű BÉLYEGES – megcímzett válaszborítékért térítésmentesen állatvédelmi képeslapok, matricák, plakátok kérhetőek az egyesület postacíméről!

Minden pályázónak sok sikert kíván az Orpheus Állatvédő Egyesület

Jelmondatunk: Legyél Te is Állatvédő! Alkotásra fel!