Olympus mju 780 Digital

0

Az Olympus legújabb kompakt fényképezőgépének neve mju 780 Digital, felbontása pedig 7,1 megapixel. Az időjárásálló fekete, vagy ezüst fém vázba „csomagolt” készülék 5x optikai zoomátfogással rendelkezik (36-180mm ekvivalens). A bemozdult és ezáltal életlen képek ellen kettős képstabilizációval védekezhetünk, mely egyrészt egy hagyományos képstabilizátort, másrészt magasabb érzékenységek (max. ISO 1600) használatát jelenti. A gépben 20 db témaprogram és beépített árnyék kompenzáció (Shadow Adjustment) található, ami kiegyenlíti a sötétebb és világosabb területek közötti megvilágításbeli különbséget.

Az Olympus mju 780 Digital hátulján egy 2,5” képátlójú, 230 000 pixeles LCD kijelző található. Videofelvételi üzemmódban 30 kép/mp sebességgel dolgozik. Az elkészült képek és videók a belső memóriába, vagy xD kártyára menthetők. A készülékhez egy lítium-ion akkumulátor jár. Menünyelvei között a magyart is megtaláljuk.

Az Olympus mju 780 Digital 2007 április végén kerül kereskedelmi forgalomba.

SAJTÓKÖZLEMÉNY:

Az Olympus µ 780 minden, amire szükség van

Hamburg, 2007. március 5. – Mindenre alkalmas fényképezőgépet szeretne? Akkor ismerje meg az Olympus µ 780 modellt 5x-ös zoommal, és kerüljön közelebb a témához. A kettős képstabilizáló védelmet nyújt az életlenség ellen, ami nagyobb nagyítási arány esetén gyakrabban előfordul. A tartós, időjárásálló* vázba burkolt fényképezőgép 7,1 megapixeles felbontású, tökéletesen részletes képeket készít esőben és napsütésben egyaránt. Használja ki az erő és sokoldalúság elképesztő kombinációját – és örökítse meg élményeit Olympus µ 780 fényképezőgéppel.

Hajtson rá egy olyan fényképezőgépre, amely sohasem hagyja cserben. A fekete vagy ezüst, időjárásálló* µ 780 nem adja fel, ha esni kezd. Ragadja meg a finom részleteket 7,1 megapixelnyi felbontással, az 5x-ös optikai zoommal olyan helyekre is betekinthet, ahová egyébként nem. A kettős képstabilizáló rendszer kompenzálja a fényképezőgép bemozdulását, így élesebb képek készíthetőek – míg az árnyékkompenzációnak köszönhetően, a fotók élesebbek és részletesebbek, és így realisztikusabbak is.

Sötétben a BrightCapture technológia mutatja az utat. A világos, 6,4 cm átmérőjű HyperCrystal LCD kijelző és a magas ISO beállítások együttes használata leegyszerűsíti a képek megkomponálását, és felvételét gyenge fényviszonyok mellett. Tapasztalja meg a világító gombok nyújtotta kényelmet, amelyek jól illeszkednek a fényképezőgép ergonomikus felépítésébe. Használja ki a 20 program, és a 25 nyelven elérhető menü előnyeit. A nagysebességű USB port gyors és egyszerű adatátvitelt tesz lehetővé, míg a belső memória és az xD-Picture Card memóriakártya nyílás mindig elegendő tárhelyet biztosít a felvételek számára.

Készüljön fel egy olyan fényképezőgépre, ami többre képes. Az elegáns, időjárásálló* Olympus µ 780 bőrtokkal 2007. április végén kerül kereskedelmi forgalomba.

A µ 780 fő jellemzői:

  • 7,1 megapixel
  • Időjárásálló* fekete vagy ezüst fém váz
  • Árnyékkompenzáció
  • 5x-ös optikai zoom (35 mm-es megfelelője 36-180 mm) 1:3.3-5.0
  • 6,4 cm/2,5” átmérőjű, 230 000 pixeles HyperCrystal LCD kijelző
  • Kettős képstabilizáló (mechanikus képstabilizátor és magas ISO beállítás)
  • BrightCapture technológia – filmfelvétel üzemmódban is (30fps)
  • 20 expozíció-vezérlési program (köztük Portré, Sport, Éjszakai felvétel)
  • Belső memória és xD-Picture Card memóriakártya nyílás
  • Nagysebességű USB
  • 25 nyelven (többek között magyar nyelven) elérhető menü
  • Világító gombok
  • Olympus Master szoftver, LI-42B akkumulátor és LI-40C töltő

* Az IEC 529 IPX4 szabványának megfelelően időjárásálló