Új mindenes: HP Photosmart C6280

0

A HP Photosmart C6280 segítségével egy készülékkel valósítható meg a nyomtatás, a szkennelés és a másolás funkciója. A nyomatok remek minőségéért 6 színű Vivera tintát alkalamztak, a gazdaságosságot pedig a külön cserélhető tintatartályok szavatolják. Főként a kisebb irodák örülhetnek az integrált Ethernet vezérlőnek, amely segítségével könnyűszerrel használhatjuk hálózati nyomtatóként is a C6280-at.

A várhatóan bruttó 56e Ft-ért megvásárolható készüléket október közepétől kereshetjük a boltok polcain.

Sajtóközlemény:

Gyönyörű fotók, gyors nyomtatás és hálózati kapcsolat – minden, amire szükség van egy All-in-One eszközben

2007. október 4.: – A HP új, Photosmart C6280 all-in-one eszköze demonstrálja, hogy a vásárlók a HP készülékeivel mindig kiváló minőséget kapnak. A nyomtató, másoló és szkenner funkciókat egyesítő eszköz hat tintaszínnel nyomtatja a fotókat, akár panoráma méretben is, a fekete-fehér nyomtatás sebessége percenként 34 oldal, nagy felbontással szkennel és rendelkezik Ethernet hálózati interfésszel – és mindez igen versenyképes áron.

6 színnel nyomtatott, laborminőségű fotók
Egyre nő azoknak a vásárlóknak a száma, akik otthon akarják kinyomtatni a fotóikat. A multifunkciós, All-in-One (AiO) eszközök révén ugyanazt a fotóminőséget kaphatják, mint a hagyományos fotólaborban készült képekkel. A HP Photosmart C6280 hat, különálló tintatartályával és a kiváló minőségű HP Vivera tintákkal ragyogó és vízálló fotókat készít, amelyek generációkon át ellenállnak a fakulásnak.(1) A különálló, egyenként cserélhető tintatartályoknak köszönhetően nincs tintaveszteség.

A HP Photosmart C6280 készülék vásárlóinak a fotók nyomtatásakor nem kell egy csupán dokumentumnyomtatásra tervezett nyomtatóval küszködniük. A fotók válogatását egy 6,1 cm átmérőjű színes képernyő segíti, amelyen néhány egyszerű szerkesztési művelet is elvégezhető. A nyomtató új, HP Red-eye Removal nyomógombjával egyetlen lépésben eltávolítható a képekről a vörös-szem effektus.

Az automatikus fotótálca kiküszöböli az esetleges, nem megfelelő hordozóra való fotónyomtatást, mert mindig a nyomatatási feladatnak megfelelő tálcáról veszi be a papírt(2). A fotónyomtatáshoz nincs szükség PC-re, a felhasználók a nyomtató kártyafoglalatába helyezhetik a memóriakártyájukat vagy az USB portra csatlakoztathatják a kamerát és máris nyomtathatják a képeket.

Gyors nyomtató, mindennapos használatra
A fekete-fehér nyomtatás továbbra is a leggyakoribb nyomtatási igény, és a HP Photosmart C6280 készüléket a hétköznapi nyomtatási feladatokhoz optimalizálták, maximum 34 oldal/perc sebességgel nyomtat éles, lézer minőségű fekete-fehér dokumentumokat, a színes dokumentumok leggyorsabb nyomtatási sebessége pedig 33 oldal percenként. A fotónyomtatás sebessége is elsőrangú, egy 10×15 cm-es kép elkészítéséhez csupán 10 másodpercre van szükség.

Az integrált duplex egység révén az All-in-One készülék kétoldalas nyomtatásra is képes, így papírt takarít meg. A mellékelt HP Smart Web Printing szoftverrel a weboldalak a nyomtatáshoz átméretezhetőek, így a széleik nem maradnak le a kinyomtatott oldalakról. (3)

Termelékenység otthon és az irodában
A beépített Ethernet hálózati port révén a felhasználók valamennyi otthoni vagy kisirodai számítógépükhöz csatlakoztathatják a készüléket. Valódi multifunkciósként a HP Photosmart C6280 számos különböző eszközt tesz szükségtelenné otthon vagy az irodában. A szkenner 4800×4800 dpi felbontásával(4) pontosan reprodukálja és állítja helyre a fotókat, és támogatja a gyors másolási funkciót, amely 34 fekete-fehér és 33 színes másolatot készít percenként.

Legfontosabb jellemzők és előnyök

  • 6 tintaszínnel való színes nyomtatás;
  • Nyomtatási sebesség: 34 fekete-fehér oldal és 33 színes oldal percenként, fotónyomtatás 10 másodperc alatt;
  • Kétoldalas nyomtatás a beépített duplex egységgel;
  • Integrált Ethernet hálózati port;
  • 6,1cm átmérőjű színes kijelző;
  • Papírméret érzékelés a HP Auto Sense funkcióval;
  • HP Smart Web Printing funkció(3);
  • Automatikus fotótálca;
  • Vörös-szem eltávolító gomb;
  • Szkennelés 4800 dpi felbontással és 48-bites színmélységgel(4);
  • HP Photosmart Essential szoftver;

Elérhetőség és ár
Becsült végfelhasználói ár az EMEA régióban: 55 990 Ft.(5)
Várható elérhetőség az EMEA régióban: 2007. októbertől.

1. A nyomatok tartósságát a Wilhelm Imaging Research, Inc. és a HP Image Permanence Lab. értékelte. További információ a www.hp.com/go/printpermanence weboldalon található.
2. A HP Advanced Photo Paper, HP Premium Plus Photo Paper és a HP CD/DVD Tattoos nyomathordozók használata esetén, a HP Auto Sense technológiával.
3. Szükséges hozzá a Microsoft Internet Explorer 6.0, vagy későbbi változat.
4. 4800×1200 dpi maximális optimalizált színes felbontás számítógépről való nyomtatásnál.
5. A közölt ár a gyártó által ajánlott bruttó végfelhasználói ár. A tényleges ár országonként eltérő lehet.